Cena
Rychlé upnutí kol
Váha
Některé komponenty by mohli být bytelnější
Dobrý poměr cena/výkon

Nosič Peruzzo Pure Instinct je chválen za skladnost, jednoduchou montáž a příznivou cenu. Uživatelé oceňují jeho stabilitu a schopnost držet kola. Kritika směřuje k plastovým dílům, volné kabeláži a chybějícím zamykacím hlavicím, což ovlivňuje celkovou odolnost a bezpečnost při přepravě kol.
Cena
Sklápění
Rychlé upnutí kol
Váha
Některé komponenty by mohli být bytelnější
Dobrý poměr cena/výkon
Přišel mi nosič, který má jedno couvací světlo červené
nemám jinou zkušenost k porovnání, ale držák splňuje vše, co jsem chtěl. Kola vozím 3 velká a jedno malé. A jelikož jsou blízko sebe, tak kde se mohou dotýkat, dávám koberec, aby se neodřela. Sklápění je super a v pohodě se dostanu do kufru na Octavia 4 kombi. Jen jsem si rovnou dokoupil 3 zamykací matice(set pouze 3, potřeboval bych 4). Světla držáku jdou složit i SPZ.
počítat s tím, že je držák težký a má žena by ho sama nenasadila.
Jsem spokojen. Za tu cenu jsem spokojen.
Jednoduchá montáž a upevnění na tažné zařízení
Rychlé nasazení na TZ se zámkem.
Upínání kol.
Pro jízdě jsem o něm nevěděl, ale mám masivnější auto.
Po snadném složení je skladný.
Montáž může zabrat déle, ale díky tomu taky ušetříte a je to jen jednou.
Dotáhnutí úchytu na kouli jsem musel udělat fakt fest, aby nosič nekýval a páku musím tlačit opravdu obrovskou silou, až se bojím že plastové kryti páky rupne.
Sklápěni nosiče mi nefunguje bez nadlehčení.
Za ty peníze už opravdu solidní nosič na 4 kola. Nic mi na něm nechybí. Levněji, bez přílišných kompromisů kvality, už by to asi nešlo.
pevná konstrukce; lze složit
těžký; kabeláž je volná - kvůli sklápění světel jí nelze uchytit napevno, pak ale může plandat; při použití u DACIA LODGY nelze i při sklopení nosiče otevřít dveře zavazadlového prostoru; při přejíždění terénních zlomů drhne o zem
Dobrý vcelku masivní nosič pro čtyři kola, jen je třeba dávat pozor na to, že auto je s ním o hodně delší.
pokud drží na kouli, tak sklopení a umožnění vstupu do kufru auta je super
nepasuje el. obvod, redukce si překáží s koulí a nosičem, nelze zapojit
ne moc návodný návod k sestavení, místy nejasné
špatně ovladatelné držáky pneumatik
chybí druhý pár prodloužení
odstranit nedostatky
robustnost, jednoduchá montáž, doplňky
problematicke nasazeni 4 kol.
Zasuvka a kabel dostatecne nevyvazan k ramu
skladnost
dobrý poměr cena x výkon
Stabilní nosič,který si poradí se 4 koly.Lze složit do kufru auta.Přečkal i s koly poměrně špatnou silnici 3 .třidy plnou děr.Zvládl s koly dálničních 130 km/h.Kola jsou bez újmy.
Je trochu těžší, je třeba nacvičit pozici kol a šlapek na nosiči.Vzhledem k rozteči držáků 170 mm není úplně vhodný pro robustní široká kola.Kola je nutné uzamknout přiloženým lankovým zámkem.Pozor na kabeláž k osvětlení, je třeba ji přichytit rychlopáskami ke konstrukci nosiče a je poměrně dlouhá k zásuvce vozu.
Dobrý a bezpečný nosič za dobré peníze.
Nelze upevnit tři kola 29", kola se o sebe dřou.
cena, možnost 4 kol, jednoduchá montáž a snadný provoz
menší tuhost kontrukce
8 z 10 ti
Zodpovedala cene.
Do objednal som predĺženia na dlhšie rázvory kolies , balenie obsahovalo iba na jeden bicykel .
Poměr cena výkon
Dobra cena
Sklopny
Na 4 kola
dolela snadné sestavení z dodaných dílů, všechny potřebné komponenty jsou v balení, dá se složit do kufru
některé věci v návodu nejsou úplně srozumitelné
naprosto vyhovující výrobek za rozumnou cenu
Skladnost
V základu chybí zamykání hlavic kol. Jen lankový zámek. Lze dokoupit za necelých 300Kč/kus
Vcelku spokojenost.
Je možnost na tento nosič upevnit mimo kol i přepravní box
poměrně těžký nosič
Skládací a lehké a připravené k použití
Plastické kolejnice velice křehké, měli be být z pevnějšího materiálu.
Velice dobrá zkušenost z prodejcem, takže vše dobré