Lék na bolest, zánět a horečku Recenze Paralen Grip Horký nápoj Echinacea a šípky 12 sáčků

Recenze Paralen Grip Horký nápoj Echinacea a šípky 12 sáčků

Paralen Grip obsahuje dvě účinné látky – paracetamol a fenylefrin-hydrochlorid. Paracetamol se používá k odstranění příznaků chřipky a nachlazení (včetně horečky), bolesti hlavy, bolesti v krku, bolesti svalů a kloubů. Fenylefrin uvolňuje ucpané dýchací cesty a napomáhá předcházet zánětům vedlejších nosních dutin. Vzhledem k obsahu léčivé látky není přípravek vhodný pro děti a dospívající do 15…

pahajacek87823. října 2025

Pomáhá během chvíle.

Petra10. února 2025

využívám hned při prvních příznacích chutný a rychle zabírá

Registrovaný uživatel3. března 2023

dobrá chuť

Registrovaný uživatel23. května 2022

Horký nápoj Paralen Grip mi skvěle pomáhá při příznacích chřipky. Nejraději mám ten s příchutí citronu. Tento jsem si vybrala kvůli echinacee, kterou jinak používám ve formě sirupu na posílení imunity a mám ráda šípkový čaj. Tato kombinace v horkém nápoji, má velmi příjemnou chuť, takže jsem spokojená, že cítím úlevu a líp se mi spí. Horký nápoj mám také raději z toho důvodu, protože Paralen v tabletách mi nepomáhá.

Rozhodně doporučuji.

Registrovaný uživatel16. března 2022

Manželka užívá vždy při nachlazení a je velice spokojená.

Registrovaný uživatel23. ledna 2022

Mam vyzkoušeno a jsem spokojená