Recenze Panasonic SC-UA30E-K černý

Panasonic SC-UA30E-K je černý mikro systém, který nabízí vysoký výkon až 300 wattů. Tento produkt je ideální pro domácí využití, ale také pro venkovní akce, kde je potřeba silný a kvalitní zvuk. Reproduktor je vybaven FM tunerem, což umožňuje poslech oblíbených rozhlasových stanic. Naopak, neobsahuje displej, slot pro microSD/SDHC kartu, powerbanku ani Wi-Fi.

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 9 recenzí pomocí Seznam AI

Reproduktor Panasonic SC-UA30E-K nabízí kvalitní zvuk a dobrý výkon za přijatelnou cenu. Někteří uživatelé však zmiňují problémy s přepínáním složek na USB a chybějící HDMI. U některých kusů se objevují stížnosti na slabé basy a středy, což může být způsobeno vadnými kusy. Celkově je reproduktor vhodný pro běžné použití, ale před koupí je vhodné zvážit tyto aspekty.

• Kvalitní zvuk ve všech ohledech
  • Dobrý výkon
  • Slušný zvuk po manuálním nastavení
  • Výborný zvuk za danou cenu
  • Možnost připojení USB, CD, BD
  • Kratší napájecí kabel
  • Chybí HDMI
  • Přepínání složek na USB obtížné
  • U některých kusů slabé basy a středy
  • Snadno se zamatlá povrch

Registrovaný uživatel2. května 2024

Jen hezký design , nic víc , dostal jsem ho jako dárek, byl v akci a nejspíš to jsou vadné kusy pro rychlý prodej aby to firma Panasonic nemusela likvidovat... V Planeo při odstoupení od smlouvy proběhlo vše bez problémů .

Nehrál dle recenzí jak by měl,jsem velmi zklamán a vrátil jsem okamžitě prodejci.Nevýrazné basy,slabé středy, žádné hezké vysoké tóny,nepomohlo jakékoliv nastavení.Psaných 300w nemá ani náhodou,dal jsem jej na plno a je to tak o max 40 watech.Je to takový huhla který se rychle pro svou klavírovou lesklou černou barvu i rychle zamatlá...

Panasonic bez vyzkouseni na prodejně nebrat.Zakoupil jsem přenosný JBL Xtreme 3 a ten jej hravě strčil do kapsy...

Registrovaný uživatel5. června 2023

Skvělý produkt.

Registrovaný uživatel4. října 2021

Kvalitni zvuk ve vsech ohledech

Postradam hdmi Kratsi napajeci kabel

Registrovaný uživatel17. září 2021

Výborný zvuk opravdu za ty peníze super doporučuji.

Opravdu skvělá koupě

Registrovaný uživatel9. září 2021