Hi-Fi systém Recenze Panasonic SC-PMX90EG

Recenze Panasonic SC-PMX90EG

Panasonic SC-PMX90EG vypadá stejně dobře, jako hraje. Jedná se o elegantní mikro systém, který dokonale zapadne do prostoru díky čistým a jednoduchým liniím a kvalitním materiálům. Jistě oceníte širokou škálu možností přehrávání. Systém je vyzbrojen inovovaným digitálním zesilovačem Lincs D-Amp 3.

Zdenda29. listopadu 2025

Kvalitní zvuk, hezké provedení

666jana2. listopadu 2025

Kvalitní a čistý zvuk

davve30. června 2025

úžasný zvuk

kratší kabely k repru , ale je možno dokoupit

jan.happy12. března 2025

Zvuk a parametry(mám černý....

schwitzerland13. ledna 2025

Hezký design,dobrý zvuk,snadná instalace kabelů

Proti věží Panasonic, která sloužila 27let,a stále mám, příliš laciné vypadající ovladač,obyčejný plastík,krátké kabely od reprobeden,nedá se pak dát na polici,ap.

Stále se na něčem šetří,ale vždy na věcech,které nejsou drahé,ale výrobek by působil líp,škoda pro Panasonic.

havir411. prosince 2024

Kvalita zvuku.

slabé a krátké repro šňůry,

Registrovaný uživatel18. listopadu 2024

Parádní poměr cena/výkon. Výborný čistý zvuk.

Display při přehrávání CD nezobrazuje číslo skladby. Trapně krátké kabely k reprobednám, v případě potřeby nutno dokoupit vlastní.

Registrovaný uživatel21. listopadu 2023

Perfektní zvuk,krásný na pohled a taky chválím,že si můžu nastavit basy.Jinak si vyhrávám 4x týdně.

Jsem velice spokojena.Koupila jsem když PLANEO mělo slevy,takže i dobrá cena a hlavně zn.Panasonic - výborná! Spokojenost i s dodáním.

Registrovaný uživatel20. listopadu 2023

Zvuk! Elegantní minimalistický design RCA (Cinch vstup)

Ovládání audio vstupů Horší repro-kabely

Pravděpodobně nejlepší audiosystém do 10k s RCA (CINCH) vstupem třeba pro gramofon:) Design je příjemně decentní, jednoduchý, funkční. Ovládání úplně v pohodě, snad jen přepínaní vstupů by mohlo být řešeno na více tlačítek než rolováním v seznamu pomocí jednoho tlačítka. Jinak fajn. Co je škoda, že k takového dobrému systému se šetřilo na audiokabelech. Jsou tenké a nestíněné... Koupí lepších uděláte jedině dobře, a na zvuku to je znát;-) Co se zvuku týče, zcela bez stížností. Zvuk je plný a hutný, zároveň není zbytečně přebasovaný, takže se hodí i na přehrávání klasického zpěvu či hudby, jazzu a podobně. Navíc si můžete vše ještě doladit, takže za mě super! Za daný peníz super audio!

Registrovaný uživatel13. března 2022

Kvalitní zvuk. Doporučil mi ho prodejce.

Registrovaný uživatel25. února 2022

-kvalitní zvuk - výstup na sluchátka -možnost ID3 Tag ,ikdyž jen 32 znaků

-spojovací kabely -nízká tloušťka,kvalita,délka a způsob připojování - pomalá odezva DO - příjem a kvalita FM radia a antény -primitivní a neuspokojivý ekvalizer - jen malý rozsah úprav sam.regulátorů výšek a basů - na DO chybí ovládání mechaniky CD (otvírání a zavírání dvířek)

zatím mám jen pár dní !!!?

Registrovaný uživatel16. ledna 2022

Za ty peníze opravdu dobrý zvuk.. Třípásmové kompaktní repro, které v menším prostoru opravdu nezklame.. Propojení drátově i bezdrátově, optikou se vším, co má člověk doma.

Registrovaný uživatel8. prosince 2021

Tento model jsem nehodnotil. Vyjádřil jsem se k Panasonic SC-PMX 92. Objednávku na nižší model jsem zrušil z důvodu chybějícího tuneru DAB. Zřejmě chybně zařazeno. Jaroslav.

Registrovaný uživatel6. července 2021

Malý, dobrý výkon, krásný zvuk, možnosti vstupů a výstupu.

Krátká dvojlinka k reprákům Ovladač

Pavel Navrátil2. června 2021

Jsem spokojen se vzhledem. Dokonalý, silný a vyvážený zvuk. BT, Optika, co více si přát ... Už jsem zakoupil druhý mikrosystém do jiné místnosti, přemýšlím o třetím ... :-)

Registrovaný uživatel19. května 2021

Není nutné navštěvovat koncerty klasické hudby, zvuk srovnatelný s živou hudbou

bohužel nemám tutéž sestavu v kuchyni

Velmi kvalitní výstup za přiměřenou cenu. Musím našetřit na další

Registrovaný uživatel12. března 2021

Krátký kabel k reproduktorum