Jednoduché rádio a analogovým ovládáním. Používá ho moje 84 letá maminka.

Jednoduché rádio a analogovým ovládáním. Používá ho moje 84 letá maminka.
Dobr ladění stanic, magnetofon se automaticky vypíná po přetáčení, což mnohé jiné nemají.
Po týdnu používání nejde občas otevřít schránka na kazetu
Až na uvedenou závadu výborné
Malý, skladný, čistý zvuk a velký rozsah.
jednoduchá obsluha
Byl to dárek pro maminku,nestěžuje si.
Pěkné zpracování a čistý zvuk. Na ČÍNSKÝ výrobek opravdu překvapivé.
Toto rádio je snad poslední analogový přijímač, který je vyroben opravdu pečlivě. Obsahuje velmi kvalitní ladící kondenzátor, velkou feritovou anténu. Je konstruované jako klasický superhet. Výborná citlivost i selektivita na všech pásmech. Dostatečná kmitočtová stabilita. Vlastnostmi podobný známým Selenám, VEF a podobně.
Špička ve své třídě. Doporučuji pro nostalgiky!
Knoflík,kterým se ladí stanice,už z výroby je volný.Jeho životnost byla cca 2 měsíce a uletěl.
hraje na baterie i na síť , žádný adaptér není třeba, trafo je uvnitř - vše v jednom
ladí se klasicky otočným knoflíkem ,přelaďování stanic je plynulé, stanice se navzájem neruší mezi sebou jak u laciných digitálů, analogová stupnice je nevelká, ale pěkně přehledná
vcelku dobrý zvuk, při vysoké hlasitosti ale reproduktor už trochu nestíhá, ale pro běžnou hlasitost poslechu je to v pohodě
sympatický vzhled i rozměry , konstrukce je docela bytelná, ikdyž je to plast
citlivost na VKV je naprosto dostačujicí,
přijde mi degradujicí, když někdo uvede, že tento přístroj je určen pro starší ročníky, vzhledem k tomu, že má jednoduchou obsluhu, asi to byl možná jen reklamní slogan ...prostě jeden přepínač vlnových pásem, jeden knoflík na hlasitost a jeden konflík na ladění stanic, kdo miluje neustálý mačkání nějakých tlačítek, tady nepochodí...
má výstup na sluchátka, který se dá použít i jako linkový výstup
tento radiopřijímač splnil to, co jsem od něj očekával, značka Panasonic měla punc kvality, čas ukáže, zda to stále platí...