Super vyrobek, určitě doporučuju na testování před nákupem samotné Oury, aspoň vím, že mi žádná velikost nesedí a "nevyhodím" dost peněz.

Velikosti nesedí a to z důvodu, že tento materiál má jiné vlastnosti než reálný prsten. Na základě kittu zvolena vel. 10, ktera ale ovsem výrazně klouzala, prsten padal a tedy muselo dojít k vraceni a objednávce vel.9. Nebo možn
Liší se od reálného prstenu. Sizing kit seděl dobře, prsten je užší. Zvláště ráno musím prsten sundat, protože škrtí, zatímco maketa byla bez problémů.
Opravdu super
Opravdu super předem vše vyzkoušet a hlavně to několik dnů nosit. Díky tomu jsem vybral jinou velikost, než kterou bych vybral po krátkém vyzkoušení.