Kloubní výživa pro psa a kočku Recenze Orion Pharma Aptus Apto-Flex Chew Mini 40 tbl.

Recenze Orion Pharma Aptus Apto-Flex Chew Mini 40 tbl.

Šestisložková kloubní výživa přinášející novou technologii Mytho Condro zajišťující lepší vstřebatelnost a využitelnost účinných složek. Obsahuje glukosamin, MSM, chondroitin sulfát, kyselinu hyaluronovou, vitamín C a mangan k posílení podpůrného účinku. Apto-Flex Chew Mini je určen pro psy do 10 kg a kočky.

Registrovaný uživatel12. listopadu 2023

Chutné a zřejmě i účinné.

Registrovaný uživatel11. srpna 2022

Používáme pravidelně.

Registrovaný uživatel6. června 2022

Psovi i chutná

Registrovaný uživatel5. června 2022

byl mi doporučen, užíváme ho krátce, zdá se že pomáhá

Registrovaný uživatel19. dubna 2022

Tento colagen nás zachránil od operace pately, možná nás někdy v budoucnu čeká, ale alespoň ji oddálil. Už po třech dnech používání jsme viděli 100% zlepšení, díky za něj.

Registrovaný uživatel5. prosince 2021

Vyhovuje forma žvýkací tablety,fenka to považuje za pamlsek a tudíž není žádný problém s podáváním.Bereme na doporuč.vet. první stupeň luxace pately,zlepšení viditelné již po první kůře.Produkt mohu doporučit.

Registrovaný uživatel16. listopadu 2021

Dá se přidat ke krmivu. Zdá se, že funguje.

Dobrý produkt, který funguje.

Registrovaný uživatel14. září 2021

dle psa chutné účinek totožný se sirupovou formou pes není ulepený od sirupu a na pravidelnou dávku se těší

pro mě ideální forma podávání chondra pro psa, který ji potřebuje nepřetržitě (již 8 let luxace obou patel, takže doživotně). Pes díky tomu funguje a i v 11letech je schopný přiměřených vycházek.

Registrovaný uživatel16. května 2021

Great ingredients and my cat LOVES THEM

I cut them in half, it would be nice if they came already halved but that is a small complaint, these are great.

Registrovaný uživatel1. února 2021

Zatím bereme chvíli. Mám zakoupeno formou pamlsku, ale psík jak to vidí, tak prchá, takže asi sirup by byl pro nás lepší :-)

Jako pamlsek to u nás nefunguje. Jinak i z okolí jsem slyšela na přípravek chválu, tak snad ok.