Typ lisu ručníDíky pákovému lisu získáte snadno a rychle z čerstvých citrusů maximum ovocné šťávy bez pecek a zbytků ovoce. Stačí ovoce rozkrojit na půlky, vložit jednu z nich do lisu rozkrojenou částí dolů, zmáčknout a je hotovo.
Díky pákovému lisu získáte snadno a rychle z čerstvých citrusů maximum ovocné šťávy bez pecek a zbytků ovoce. Stačí ovoce rozkrojit na půlky, vložit jednu z nich do lisu rozkrojenou částí dolů, zmáčknout a je hotovo. Takto lisovat můžete i různě silné plá Díky pákovému lisu získáte snadno a rychle z čerstvých citrusů maximum ovocné šťávy bez pecek a zbytků ovoce. Stačí ovoce rozkrojit na půlky, vložit jednu z nich do lisu rozkrojenou částí dolů, zmáčknout a je hotovo. Takto lisovat můžete i různě silné plátky citrusů.