Kuchyňská váha Recenze Orion 7462

Recenze Orion 7462

Mechanická kuchyňská váha disponuje plastovou odnímatelnou miskou. Při vážení větších objemů můžete misku nahradit jakoukoli větší nádobkou. V návodu je také popsán návod na možnost připevnění podložky na využití váhy k vážení malých dětí. Váživost je až 13 kg, díly stupnice po 10 g.

aliluzi24. listopadu 2025

Spokojenost rychlé dodání děkuji

petracejnarova111. května 2025

Jsem ráda ,že se dělají ty to váhy.

duf.pet9. prosince 2024

skvělá mechanická váha, která nezklame. Na rozdíl od bateriových, kdy dojde baterie v tu nejméně vhodnou dobu. Proto jsem šel do mechanické.

helena.synkova22. června 2024

Vyvažování -0-

Zatím jen jedno použití,ale spokojenost. Pouze vyvažování na -0- mohlo být na boku ne vzadu. Předcházející téměř stejný model jsem používala asi 50 let. -0- se vyvažovala přímo na liště.

franta.kubu7. prosince 2023

Již jsem jí měl.

V jednoduchosti.

Registrovaný uživatel17. února 2023

Nejlepší, nejpřesnější váha

S výrobkem a obchodem Orion velká spokojenost. Všem můžu doporučit, rychlé vyřízení a dodání zboží

Registrovaný uživatel13. září 2022

přesné a jednoduché vážení

Registrovaný uživatel3. srpna 2022

Tuto váhu jsem používala mnoho let ale pak se mi porouchala a nešla opravit byla jsem nucena si koupit digitální váhu a to je katastrofa pořád kupovat baterie a pak si váží stejnak jak chce není možno doladit jak jsem ráda že jsem zase po letech našla stejnou mnohokrát děkuji.

Registrovaný uživatel2. prosince 2021

Kvalitní a přesně váží .

Registrovaný uživatel14. listopadu 2021

Měla jsem podobný typ váhy, se kterou jsem byla spokojená. Tato váha je stejná ale v moderním stylu.

Registrovaný uživatel18. září 2021

spokojena nadmíru

spokojena převelice

Registrovaný uživatel9. března 2021

Snadné váženi

Registrovaný uživatel26. listopadu 2020

Klasická retro váha, koupena pro maminku, která byla zvyklá na mechanickou váhu. Spolehlivá, spokojenost.

Registrovaný uživatel25. listopadu 2020

Používáme jí v domácnosti