Kvalita

Orijen Dog Original je podle recenzí vysoce kvalitní krmivo s výborným složením, které podporuje zdravý vývoj a kondici psů. Většina psů ho dobře přijímá a chutná jim, i když někteří mohou být zpočátku opatrní. Vyšší cena je vyvážena kvalitou a pozitivním dopadem na zdraví zvířete.
Kvalita
psi jsou nadšení
Granulky vyborne, mame jit nekolik let a nemenila bych.
Platebni metoda pres comgate je totalni nesmysl. Z duvodu pozdejsiho prenosu dat o zaplaceni objednavky se i zdrzel proces odeslani zbozi. Tahle platebni brana je to nejhorsi, s cim sem se setkala.
Krmivo má výborné složení, proto je vhodné i pro starší psy
Je to kvalitní krmivo.
Naprostá spokojenost. Děkuji.
Pejskovi velice chutná.
Škoda ze balení není znovu uzaviratelne.
Nejlepši na trhu
Mé fence chutnají a baští je s chutí
Nejlepší granule.
Zdravim srdečně, jsme spokojeni děkujeme M.L
nejlepsi pomer cena/kvalita (stridame s krmivem Velxara)
Velmi chutná
granule pes žere už 5 let a jsme spokojeni
kvalitní krmivo jak složením, tak i energeticky
doporučuji vyzkoušet
Orijen davame nasi fence dlouhodobe. Vyzkouseli jsme radu superpremiovych krmiv, ale tohle ji sedi ze vsech nejlepe - ma po nem krasnou srst, dobre traveni a celkove prospiva.
Aklorát velikost granulí pro středního psa, velmi chutnají.
Vyvážené krmivo pro aktivní psy velkých plemen
výborný produkt, fence chutná, kupovali jsme již u předchozího pejska, který měl autoimunitní potíže s klouby, které po změně stravy postupně vymizely.
Proto jsme u této značky zůstali a kupujeme i pro současného pejska - rovněž americkou akitu. Chovatelka krmila jinými granulemi, po přechodu na Orijen se zlepšila srst, přestalo neustálé línání a taky se upravilo množství trusu (2 x denně, dříve i několikrát za den).
vysoká cena. Když na trhu značka začínala, bylo 15 kg balení za cca 1500,- Kč.
jsou super
velice chutný pro psy malé i velké....