Snadná výměna a kvalitní tisk

Snadná výměna a kvalitní tisk
Když se vloží do tiskárny tak to tiskne (což asi nepřekvapí)
Zatím jsem koupil dva tyto tonery a když se kazeta toneru vyprázdnila, tiskárna v jednom případě ukazovala zůstatek 50 %, ve druhém 20 %, což mne vždy překvapí. Tak jsem zvědav co nyní ;); ostatní tonery tuto vtipnou vlastnost snad nevykazují (na 10 % bez problémů tisknou).
Toner jsem kupoval s mírným předstihem, protože jsem musel, ponevadž ten stávající mi dochází. S kompatibilními náplněmi mám z minulosti také zkušenosti (tj. když recyklují prázdné kazety - znova je naplní tonerovým práškem), ale nyní už raději spoléhám na originální výrobky.
Ale i tak je to drahé...
Bezproblémové objednání, rychlé dodání, dokonce mi poskytli slevový kupon.
S ohledem na to, že tisknu málo, a tak tonery mi vydrží poměrně dlouho (více než 1 rok), tak ta investice - 4 tonery za 5024 Kč - v přepočtu na délku "výdrže" je celkem přiměřená.
Občas čučim než si mne všinou
Ale joooooo
Preferuji originální tonery, s kompaktními mám špatné zkušenosti.
Splněné parametry
Je to originální HP kazeta za 1500 Kč tak si myslím že by měla být kvalitní.
U těchto produktů je to loterie, někdy vydrží levnější zboží více než to vyhlášené a drahé.
nufunkční, maže barvu. Druhý, žlutý bez problémů. Stát se to může..
Originální
Kvalitní tisk
Cena
Malá výdrž
Tento produkt jsem si vybral z důvodu požadavku na kvalitní tisk barev (u kompaktibilních materiálů tomu tak vždy nebylo). Používám cca 1 x týdně, takže počet tisků nelze v tuto dobu vyhodnotit.
Zcela bez problémů.
Originál - není co dodat.
Originální nikdy nezklamala, barva sytá, vydrží dlouho
Klasika, kupujeme pravidelně...
zatím jsem ho nepoužila
E-shop doporučuji
kvalitni
Musíme dávat tento originál, pak je tisk OK.
Kompatibilní toner nám v tiskárně špatně tiskl.
drahé
s tímto originálním tonerem tiskárna opět tiskne jak má