Recenze Orava RR-29 A hnědý/stříbrný

Nostalgicky designované rádio ozvláštní interiér a vnese do něj ducha dob minulých. I přes retro vzhled jsou v něm moderní prvky pro spokojenost dnešního, značně náročnějšího uživatele. Základem je analogový AM/FM tuner s ručičkovým ukazatelem, ale díky USB vstupu a čtečka paměťových karet můžete přehrávat písničky ve formátu WMA/MP3. Máte hudbu uloženou v kapesním přehrávači nebo telefonu?…

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 13 recenzí pomocí Seznam AI

Rádio Orava RR-29 A má dobrý zvuk a hezký vzhled, který se hodí do menších prostor. Někteří uživatelé však zmiňují problémy s přehráváním z externích zdrojů a krátkou životností. Pro běžné použití v domácnosti nebo na zahradě může být vhodnou volbou, ale pro náročnější poslech nebo spolehlivost je třeba zvážit jiné modely.

• Dobrý zvuk
  • Hezký vzhled
  • Vhodné pro menší prostory
  • Ovládání knoflíky
  • Retro styl s moderními funkcemi
  • Citlivé ladění stanic
  • Nefunguje přehrávání z SD karty ani USB
  • Slabý zvukový výstup
  • Po krátkém čase přestává hrát
  • Chybí možnost napájení bateriemi

misakule4. května 2026

pekny vzhled

prehravani z SD karty ani z USB nefungovalo, nasledovala reklamace a vraceni penez

Registrovaný uživatel16. února 2023

klidné vyřízení z domova

Registrovaný uživatel8. února 2023

Skvělý Retro styl přesto má současné novodobé funkce.Dobrý zvuk a na takové to obyčejné hraní do místnosti úplně super.

Doporučuji ale není pro náročný poslech.Jen pro běžné vyhrávání třeba do kuchyně.

Registrovaný uživatel13. ledna 2023

potřebovala jsem koupit manželovi menší rádio do garáže a tento typ mi zaujal,překvapil mě čistý zvuk,zatím bylo puštěno jen dny

Registrovaný uživatel2. ledna 2023

ovládání knoflíky nikoliv tlačítky

Registrovaný uživatel4. srpna 2022

Hezký vypadá a dobře hraje

Registrovaný uživatel22. února 2022

vizuálně hezké

špatný poslech, výrazné sykavky

Produkt jsme vraceli, škoda

Registrovaný uživatel30. ledna 2022

Po týdnu přestalo hrát

Registrovaný uživatel19. ledna 2022

přišel nám poštou.

Nejde slyšet zvuk. Velmi velmi slabě a po otočení volume naplno. Budu řešit reklamaci.

Registrovaný uživatel22. června 2021

Hezký vzhled, dobrý zvuk, bezchybné funkce.

Výborný výrobek.

Registrovaný uživatel29. května 2020

Je to pěkné rádio, hraje dobře, do kuchyně jako stvořené, jsem s ním velmi spokojená.

Žádné jsem neobjevila

Registrovaný uživatel28. dubna 2020

vhodné i do malých prostorů, vzhledné.

Registrovaný uživatel9. května 2019

Velmi dobrý zvuk. Příznivá cena. Používám jej na zahradě jako přenosné a tam, kde jsem s předchozím měl problémy s příjmem, je toto rádio skvělé.

Ladění stanic je až moc citlivé. Není na baterie.

Doslova jsem sháněl přenosné rádio s USB na síť i na baterie. Nechtěl jsem s magneťákem a CD mechanikou. Tak jsem skončil u tohoto a je to skvělá volba.