Recenze Orava RM-800 B

Recenze Orava RM-800 B

Orava RM-800 je ruční mixér se třemi funkcemi v jednom zařízení, který disponuje spolehlivým výkonem 800 W a plynulou regulací výkonu. Můžete s ním jak šlehat, tak sekat nebo mixovat. Je proto ideální k přípravě mletého masa nebo ořechů, poradí si i s nadrcením ledu. K veškerým úkonům využijete kvalitní univerzální sekací nůž a dvě nádoby, 500 ml na mixování a 600 ml na šlehání.

Marie1. června 2024

Tichý a výkonný.

Registrovaný uživatel31. srpna 2022

Výkonný a levný

Registrovaný uživatel19. prosince 2021

na žádný jsem nepřišla...

- při prvním použití šlehače se roztrhl unašeč - asi nefunguje regulace regulace otáček -nepoznáte změnu - budu reklamovat (jen co najdu doklad :o( )

Unašeče jsou z levného plastu, což je ale úplně u všech. Těžko si vybrat.... všechny jsou stejné konstrukce. Chtěla jsem podpořit bývalé Československé výrobce - chyba lávky. Ani Eta ani Orava ... už nedosahují na kvalitu svého jména... škoda. Za poslední 3 roky jsem se u obou značek neuvěřitelně spálila. Takže nedoporučuji.

Registrovaný uživatel15. května 2021

Šlehač nemá sílu ani na sníh, mixér je slabý a rychle se zasekne

Nalákala mě cena za tento produkt, bohužel zklamaní