Recenze One Fitness RW3011

Recenze One Fitness RW3011

Mechanický rotoped One Fitness RW3011 jak už název napovídá, má mechanický systém brždění bez zátěžového kola. Přehledný počítač zobrazuje veškeré údaje potřebné pro přehledný trénink - čas tréninku, rychlost, vzdálenost, celková vzdálenost a spálené kalorie. Konzole je vybavena držákem mobilního zařízení, do kterého umístíte tablet nebo telefon a během tréninku můžete sledovat například oblíbený…

caby00822. září 2024

Velmi dobrý pristroj

Registrovaný uživatel8. července 2024

Hrozně nízký i na nejvyšším nastaveni, snad jen pro osoby do 150 cm. Při šlapání nejede úplně plynule, po čase se to upraví , ale opakuje se to. Počítač nepracuje správně

Nic moc, urcitě nedoporučuji

Registrovaný uživatel25. listopadu 2022

Absolutní spokojenost s rotopedem i s obchodem.No a jsem moc spokojená s komunikací.Taže dávam všechny hvězdičky.Moc děkuji a přeji vám hodně úspěchů.

Prostě super.

Varianta stříbrný/oranžový
Registrovaný uživatel9. listopadu 2021

Po 14ti dnech velice hlučný,znervoznuje mi to při šlapáni.Jak to opravit? Poradíte? Díky. Stroj mám pouhé 3 týdny!!! Tak to se Vám tedy povedlo!

Varianta stříbrný/oranžový
Jerabekpavel 5927. března 2021