Ješte jsem to nezkoušel

Ješte jsem to nezkoušel
mám vysoký cholesterol a věřím v alternativní produkty. Také výhodné balení. Ráda bych zakoupila další, ale toto balení není delší dobu na trhu. Jestli opravdu pomáhá dozvím se při testu na podzim.
Snížila jsem hodnoty cholesterolu o 1,5 hodnoty za 4 měsíce, takže na správnou hodnotu cholesterolu a nemusím brát léky , které mi chtěla předepsat má lékařka.
Původní Arterin byl výborný. Měli jste ponechat původní složení.
Nynější náhražka Arterin cholesterol zdaleka není tak dobrý, víceméně předražená a meně účinná náhražka.
Arterin cholesterol nedosahuje kvalit původního Arterinu.
Mělo být ponecháno původní složení Arterinu.
Arterin cholesterol není takový složením, ani kvalitou, ani účinkem.
Snížil mi cholesterol.
Arterin můžu jen doporučit, snížení cholesterolu z 6,3 na 4,6 za 3 měsíce, jsem víc než spokojená, Měla jsem hrůzu že mně Dr. nasadí statiny, už tím vyhrožovala a já to odmítala. Naštěstí Arterin pomohl. Můžu všem jen doporučit.
Podle mně jeden z nejlepších doplňků stravy na cholesterol
Kvalitní produkt
Pomohl behem 4 mesicu snizit cholesterol ze 7,8 na 5,3 jednotek. Bohuzel se mi dostala v lekarne informace, ze fermentovana ryze bude nahrazena papayou, cimz se ucinek snizi. Nechapu, proc k tomu dochazi, kdyz to evidentne pomaha.
zatim užívám krátce
Snížil hladinu cholesterolu o 2 jednotky za pouhý měsíc užívání!!!! Bez jakýchkoliv vedlejších účinků. Proč není předepisován místo dražších statinů?
učinkuje
Hodnota cholesterolu po pravidelném užívání klesla.
Spokojenost
Nevím. Jen cena mě překvapila. Po dvou měsících dražší o 200,- Kč(balení 120) Ale co se nezdražilo….
Pro snížení hladiny cholesterolu.
Skutečně ji snižuje.
Každý den.
Vynikající preparát
Prokazatelne ucinny produkt. Vysledky hodnot z krve po 2 mesicich byly prukazne.
Arterin mohu skutecne uprimne doporucit.
na doporučení
Díky Arterinu se mi cholesterol již po měsíci snížil.
Cholesterol klesl do správných mezí :)
Mám nižší cholesterol
Kupuji pravidelně
Díky Arterinu neberu léky na cholesterol, fungují
Cena
Přírodní produkt
Užívám ho dlouhodobně a opravdu účinkuje. Hladina cholesterolu klesla.