Recenze Nutristar Serrapeptase 130000 IU 60 cps.

Doplněk stravy v želatinových tobolkách. Jedna tobolka obsahuje 130.000 IU enzymu Serrapeptázy. Serrapeptáza (serrapeptidáza) je přírodní, bílkoviny (proteiny) štěpící (proteolytický) enzym, který produkuje přátelská bakterie z rodu Serratia, žijící ve vnitřnostech bource morušového (Bombyx mori). Enzym se získává z enterobakterií Serratia sp.

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 8 recenzí pomocí Seznam AI

Produkt Nutristar Serrapeptase je podle recenzí účinný při řešení zánětů a zlepšování zdravotního stavu, přičemž jeho cena je vnímána jako výhodná. Uživatelé oceňují cílené uvolnění účinné látky ve střevech, ale někteří zmiňují obtíže s dodržováním večerního dávkování. Celkově je produkt hodnocen jako vhodný pro dlouhodobé užívání.

• Účinnost při zánětech
  • Dobrá cena vzhledem k obsahu účinné látky
  • Kapsle s cíleným uvolněním ve střevech
  • Celkové zlepšení zdravotního stavu
  • Dlouhodobé užívání bez negativních účinků
  • Obtížné dodržování dávkování při večerní kapsli
  • Krátkodobé užívání neumožňuje objektivní hodnocení

Registrovaný uživatel22. května 2023

Deklaruji lepsi slozebi nez zatim jedina konkurence.

Registrovaný uživatel6. března 2023

zatím nemohu hodnotit užívám 4 dny

Registrovaný uživatel23. května 2022

Objednala som už viac krát je za super cenu a u nás sa nepredáva ja ju beriem už 5 rok a musím povedať, že naozaj pomáha.

Registrovaný uživatel2. května 2022

cena obsah úč látky

jeden z nejlepších na trhu

Registrovaný uživatel14. září 2021

na doporučení nejde přesně definovat. Cítím se celkově dobře. V každém ročním období si objednám jedno balení

jsem ráda, že jsem ho u této firmy objevila

Registrovaný uživatel23. června 2021

Serarapeptasu jsem již dřív užívala. Byla jsem spokojena se zlepšením zdravotního stavu. Rozhodla jsem se, že kůru zopakuji. Výhoda je , že je v kapsli, která se rozpouští až ve střevech. Jedna kapsle ráno a druhá večer .

S druhou kapslí mívám občas problém, protože se užívá 2 hodiny po jídle. Tak ji občas vynechám, pokud večeřím hodně pozdě.

Mohu doporučit. Určitě se mi zlepšil tlak .

Registrovaný uživatel17. června 2021

funkční

tento produkt jsem doporučila svému známemu který od vás bude objednávat

Registrovaný uživatel18. dubna 2021

Absolutní špička za dobrou cenu, bezkonkurenční enzym na záněty!