Přírodní produkt Recenze Nutricius Uro-Akut D-manosa 750 mg + brusinky 8600 mg 20 tbl.

Recenze Nutricius Uro-Akut D-manosa 750 mg + brusinky 8600 mg 20 tbl.

D-manóza je specifický monosacharid, který se v nezměněné formě vylučuje ledvinami do moče, kde se váže na povrch bakterií Escherichia coli a následně je vyloučena močí z těla ven. Dostatečný pitný režim napomáhá vyplavování patogenních bakterií. Brusinky jsou bohatým přírodním zdrojem flavonoidních látek.

Registrovaný uživatel8. srpna 2024

Zbytečný výrobek. Nemá žádný účinek.

Nepomáhá ani neškodí.

Registrovaný uživatel29. července 2023

Zkoušíme poprvé,jaké bude mít účinky. Zboží bylo doručeno rychle.

Registrovaný uživatel11. května 2022

na urologické potíže k samoléčbě

Registrovaný uživatel21. března 2022

Jsem velice spokojená s Uro-AkutD-manosa hodně mi to pomohlo a znova si u vás tento produkt objednám. Všem co mají problémy s močovými cestami doporučuji uvidíte jak vám problémy ustoupí. Dekuji

Super produkt.

Registrovaný uživatel20. ledna 2021

Vyšší obsah D-Manosy a brusinek za příznivou cenu. Kombinuji ještě s propolisem. Používám zatím 4 měsíce pro ochrnutou fenku, která trpěla častým zánětem moč. měchýře. Musela užívat ATB. Teď je moč v pořádku. Zvířata neznají placebo. Sama je užívám, když prochladnu, také jsem už párkrát měla zánět moč. cest. Tablety pomohly i bez návštěvy u lékaře.

Mohlo by být v nabídce i větší balení.