nemusel by být přislazován

nemusel by být přislazován
Hezký obal
Parfémovaný nápoj,po kterém je mi na zvracení,11 den uzivani boláky na obličeji + velky opar na obličeji.Svedeni celého těla.Nespavost
Strašny drijak.
dobře rozpustný
růžové lístky mi tam vadí, řekne se to hezky : růžové lístky, ale jsou tam snad jen pro vůni, kterou ale já nepotřebuji, nápoj cedím aby tam nebyly
Celkem dobrý nápoj, nechápu recenze kde lidi říkají, že mají pocit na zvracení, vypiji ho úplně snadno, přidávám si ale půl lžičky citronové šťávy, pak je pití bez problému, a docela dobré, účinky zatím neznám, beru 3 dny teprve, uvidím za dva měsíce, na tu dobu jsem zásobena :-)
Používám 2 měsíce a velká spokojenost.
Mám jemnější pleť a pevnější nehty, již se mi netřepí a nelámou.
skvělý produkt
krasne baleni
bolest žaludku.
po tydnu se mi na brade objevila vyrazka.
vysoka cena.
Bolest zaludku az na zvracení.
Uvedené složení.
V rámci uvedeného složení jsem si nápoj velmi přála. Bohužel se musím přidat ke všem těm, kteří nedokážou pozřít jeho přeslazenou a přeparfémovanou chuť. Míchala jsem dle návodu a následně i jen půl balení do velkého množství vody a stále jsem ho nedokázala dopít.
Věnuji masterpiece někomu jinému a vracím se zpět k obyčejnému kolagenu za třetinovou cenu.
Začaly mi skutečně více růst vlasy
První sáček byl velmi příjemný na chuť, druhý byl zajímavý, do třetího se mi už moc nechtělo po 4 se mi zvedl žaludek. Přemýšlím, do čeho prášek přidat, aby se to dalo pít....:((
Asi funguje, ale žaludek odmítá.
* krasne baleni
* 3 druhy kolagenu pro plet, coz my zeny velmi rady ocenime
* velmi spatna aromaticka chut prasku
* svym zpusobem nepravdiva reklama, nikde neuvedeny mozne problemy
* s ohledem na toto tedy logicky i neadekvatne vysoka cena
* z produktu jsem za vic jak mesic vypila pouze 8ks sacku, temer vzdy ale vse vyzvracela. Jedno zda jsem pila rano, vecer.. na lacno ci po jidle, ve vode x v dzusu.. Velmi aromaticke po ruzich, absolutne mi nesedi.
Velke zklamani. Podotykam, ze jsem zdrava a ani nemam problemy se zaludkem.
Srovnatelný s jinými produkty. Žádné plus navíc jsem nespozorovala.
Vysoká cena.
Chuť
Od té doby, co Masterpiece používám, mám rozhodně lepší pleť. Co se týče vrásek, zatím nepozoruji žádnou obří změnu. Ale celkově působí pleť zdravěji.
Určitě cena, v případě dlouhodobého používání je to celkem mazec.
Přípravek doporučuji, ale bohužel se musí brát pořád, aby byl znát výsledek.
Mám již druhé balení a pleť mám opravdu vyhlazenou a zlepšilo se mi akné. (podotýkám, že mi na akné do teď nezabíralo nic).
První změny po třech týdnech užívání. Žádná změna není ze dne na den, nerozumím negativním komentářům, kdy hodnotí produkt evidentně po pár dnech. Chuť produktu je přijatelná.. opět nechápu negativní recenze. Pokud chcete malinovou šťávu kupte si sirup...
Za mě super, tak hladkou pleť jsem pár let neměla :)
produkt jsem si vybrala dle perfektní reklamy ale nevyniká ničím
chuť chemická hnusná a je mi po vypití špatně , vůbec nesplnil očekávání , reklama velká, ale je to hnus nedá se to pít a výsledky asi žádné nebudou protože to nezvládnu vypít
nedoporučuji, cena vysoká chuť hnusná, takže nechápu jak to někdo může užívat, aby viděl výsledky. Vyhozené peníze.
Pro mě jsou to vyhozené peníze, drink je možná pro někoho dobrý, ale mě nevyhovuje. Nemohu ho ani dopít, je strašně navoněný a nesedí mi chuť. Navíc pokaždé, když ho vypiju je mi na zvracení. Takže za mě ne. Tím ale netvrdím že pro spousty jiných žen je naprosto v pořádku.
po měsíci užívání mám čistčí pleť. Dříve jsem se léčila s akné, nyní po něm není ani stopa. Na vlasech a nehtech nevidím žádné účinky.
Nechutná mi, je v něm cítit umělá hmota a mám pocit jako když piju mýdlovou vodu.
Celkově mám smíšené pocity. Potřebovala bych více informací ohledně složek, které obsahuje, jak působí celkově na moje zdraví v dlouhodobějším horizontu.
krásné balení
*nepříjemná chuť i když by jsem prášek smíchala s džusem
*v tekutině hrudkovatí i když se ho snažím rozmíchat s metličkou
*při vypití na lačný žaludek ho můj žaludek vyzvracel
*pokud nápoj vypiju večer, do rána nemůžu usnout...
*po 1. dávce se mi hned udělal herpes
MASTERPIECE jsem dostala od dcery na vánoce a i vzhledem k ceně jsem se ho pokoušela nějak spotřebovat , proto jsem kombinovala ráno-večer, před jídlem - po jídle...po 5 dnech to vzdávám, nemůžu spát a můj žaludek ho nechce strávit...podotýkám, že jsem jinak zdravý člověk a nemám zažívací potíže.
Kde dohledam vice recenzí?
- 3 typy kolagenů (účinky pití nápoje budou pravděpodobně po delším čase, takže nelze hodnotit po měsíci užívání, ale složení oproti konkurenci zajímavé:)
- chuť (obsahuje chemickou pachuť, i přesto, že ve složení není žádná chemická látka uvedena, umělá látka je cítit již při otevření pytlíčku)
- cena (vzhledem k tomu, že nápoj není vůbec chutný, je i cena velmi vysoká)
Celkově velké zklamání, super marketing, očekávání veliká, ale chuť nepřesvědčila, ba naopak.