Je to k ničemu, vyhozené peníze,cvičím, hlídám si stravu a k lepšímu hubnutí mi to nepomohlo. Doufala jsem že mi aspoň pomůže k lepšímu trávení ale také nic.

Nutrend Fat Direct má rozdílné účinky podle způsobu užívání a životního stylu. Při pravidelném užívání a kombinaci s cvičením a stravou pomáhá s hubnutím a potlačuje chuť na jídlo. Bez těchto podmínek však často nefunguje a někteří uživatelé uvádějí nepříjemné vedlejší účinky. Doporučeno pro ty, kteří jsou ochotni produkt kombinovat s aktivním životním stylem.
prý funguje
Snadné užívání
Výsledky nejsou moc měřitelné
Pokud bych nestřídal noční a denní směny, tak by výsledek byl určitě lepší. Někdy se mi stává, že jdu spát dvakrát denně. A někdy spím jen tři hodiny, takže prostředek nemůže správně fungovat.
Opravdu to asi funguje. Bříško mám menší. Sice na váze jsem neubyla, ale pocitově se cítím velmi dobře. A to jsem na začátku užívání.
za rozumnou cenu, dobrý prostředek.
věřím na Nutrend; Zatím jím 3měsíce a podle výsledku bych u sebe viděl spíše minimální výsledek.
pomahaji,ale pomalu
Pro mě nejlepší varianta spalovače ;-)
velky pomocnik pri schazovani kil
Nemohu posoudit účinky produktu z důvodu jeho časově krátkého užívání . Věřím,
že za cca 3 měsíce budu moci objektivně vyhodnotit účinky produktu na organismus .
S pozdravem
Mgr. Mgr. Zdeněk Rozum
necítím ani nevidím žádné účinky či změny na sobě
Velmi dobře se cítím.Snadněji usínám, upraven krevní tlak na120/90 super
Žádný nemám
Po 2 měsících žádné výsledky.
Používám krátce, nemůžu zatím posoudit.
Noční použití
Bez cvičení a dodržování stravy ovšem žádné pilulky nejsou zázračné :-D
mám poprvé,tak nevím ještě jak hodnotit
beru víc jak 3 týdny a žádná změna...
Zatím nemohu hodnotit. Krátká doba.
Občas po něm bolí hlava
Po 2 tabletách zatím výsledek nemohu hodnotit, ale doufám, že bude fungovat.
Zatím zkouším, nelze hodnotit tak brzy.
bere se jednou denně
snad mi pomůže zhubnout ,ale na hodnocení je brzy