chutné
moc chutnala, masová, super
Výborně chutná všem našim psům
Kupovala jsem jsem poprvé
Mám 15-ti a 13-ti leté jorkšírky. Už nemají zuby. Chutná jim a to je hlavní. Doporučuji.
Pejskovi chutná !
Pejskovi chutná
Neumím napsat klady ani zápory, ale faktem je, že má téměř 12 letá jorkšírka není na toto krmeníé nijak divá. Někdy její dávka leží až do večera a v noci s tím udělá co je třeba a ráno je miska prázdná. Proto jsem dal jen 4 hvězdičky. Věřím, že je to pro ni vhodné. Možná, že někdy bych mohl mezi tuto dietu dát něco silnějšího. Příště se podrobněji domluvíme. Má vnučka má 4 velké psy "blekhoud teriery" Ti nikdy nic jiného jak kvalitní granule npoznali a měla dva v Londýně na celosvětové výstavě toho druhu a byli tam na prvním a druhém místě..Tak je to i na všech jiných výstavách. evropských.To na rozdíl od mé milé, jsou pracovní psi ve stálém treninku. Přeji pěkný den a vše dobré. Eduard Pokorný z Bystřice pod Hostýnem.
Chutné a voňavé. Náš psík si naprosto nestěžuje...
Mám starou fenku, konzervu miluje.