Krmivo pro psa Recenze Nuevo Senior jehněčí s ovesnými vločkami konzerva 400 g

Recenze Nuevo Senior jehněčí s ovesnými vločkami konzerva 400 g

Speciální krmivo Nuevo pro starší psy poskytuje vyváženou komplexní výživu. Nabízí správný poměr bílkovin, tuků, karbohydrátů, minerálů a vitamínů splňující nutriční požadavky psích seniorů. Jehněčí a hovězí maso nejvyšší kvality s ovesnými vločkami šetří žaludek vašeho psa a podporují jeho dlouhý a zdravý život.

Registrovaný uživatel4. listopadu 2024

Pejskovi chutná

ucetnictvi.cerna10. června 2024

chutné

jana11087222. dubna 2024

moc chutnala, masová, super

cermona26. února 2024

Výborně chutná všem našim psům

Registrovaný uživatel29. listopadu 2023

Kupovala jsem jsem poprvé

Mám 15-ti a 13-ti leté jorkšírky. Už nemají zuby. Chutná jim a to je hlavní. Doporučuji.

Registrovaný uživatel14. června 2023

Pejskovi chutná !

Registrovaný uživatel26. dubna 2023

Pejskovi chutná

Registrovaný uživatel13. srpna 2022

Neumím napsat klady ani zápory, ale faktem je, že má téměř 12 letá jorkšírka není na toto krmeníé nijak divá. Někdy její dávka leží až do večera a v noci s tím udělá co je třeba a ráno je miska prázdná. Proto jsem dal jen 4 hvězdičky. Věřím, že je to pro ni vhodné. Možná, že někdy bych mohl mezi tuto dietu dát něco silnějšího. Příště se podrobněji domluvíme. Má vnučka má 4 velké psy "blekhoud teriery" Ti nikdy nic jiného jak kvalitní granule npoznali a měla dva v Londýně na celosvětové výstavě toho druhu a byli tam na prvním a druhém místě..Tak je to i na všech jiných výstavách. evropských.To na rozdíl od mé milé, jsou pracovní psi ve stálém treninku. Přeji pěkný den a vše dobré. Eduard Pokorný z Bystřice pod Hostýnem.

Registrovaný uživatel1. srpna 2022

Chutné a voňavé. Náš psík si naprosto nestěžuje...

Registrovaný uživatel2. prosince 2021

Mám starou fenku, konzervu miluje.