Úžasné kapky pro chronické rýmy, alergie, počínající nachlazení a pod.....nevznikají žádné závislosti!!!
Vyšší cena

SinuOrega je podle většiny recenzí účinný nosní sprej s přírodním složením, který pomáhá při rýmě a uvolňuje nosní dutiny. Někteří uživatelé však zmiňují, že pálí v nose a u silné rýmy nemusí být dostatečně účinný. Pro ty, kteří hledají přírodní alternativu bez návykových látek, může být vhodnou volbou, i přes vyšší cenu.
Vyšší cena
Příjemná vůně
Nosní dutina se neuvolnila ani po cca týdnu aplikace
Co k tomu dodat.
U nás doma už nesmí chybět. Úžasný produkt.
čisté, přírodní složení - velmi oceňuji
pomáhá jak při normální, tak při alergické rýmě uvolnit nos
v nose dost pálí
Pomáhá
Je to síla a pěkně hnusný do nosa. Ale pomáhá To.
Urychluje lecbu, opravdu pali
Používal jsem již několikrát a v podstatě se stejným výsledkem. Nos protáhne, fajn , ale žádný zázrak to není.
Na to jak je všude vychvalovaný , žádná sláva.
Za ty peníze už určitě nekoupím.
Zakoupen na doporučení od známých. Vyborn, přírodní sprej s vůní koření
Skvela vec, prirodni, pri ryme vzdy uvooni nos, je to sila, ale stoji to zato.
Výborný sprej proti rýmě, který nám opravdu pomáhá,je silný mladším dětem ho ředím s vincentkou.
Výborný, zvykli si naň aj deti.
úleva již druhý den používání SinuOrega, před tím dva týdny ucpané dutiny a používání klasických prostředků z lékárny bez výsledků
Přírodní zázrak
Nejlepší sprej do nosu, který jsem kdy měla
Je silný, dětem ho redim s Vincentkou, ale to neberu jako zápor, píše jako konstatování
Doporučuji všemi 10
Léčí
Přírodní složení
Jediný sprej, který léčí a obsahuje pouze přírodní složky. Nevzniká na něm závislost.
Trva to dlhšie, ale pomáha
Dost štípe v nose
Prirodni slozeni
Ucinnost
Cena
Prvni aplikace jsou dost sok - je to poradna sila :)
Jako prevence i podpůrná léčba při rýmě výborné. Jen se připravte na pálení v nosu, které po chvíli zmizí..
Pomáhá okamžitě
Pálí v nose