Veslovací trenažér Recenze Nordictrack RX 800

Recenze Nordictrack RX 800

NordicTrack RX 800 je skládací veslovací trenažér postaven tak, aby poskytoval možnost procvičit celé tělo. Díky plynulému odporu vzduchu, který lze snadno upravit tak, aby byla úroveň intenzity cvičení taková jakou potřebujete. Vybaven komplexní konzolí, nabízí poutavě podsvícený displej, na kterém jsou dobře viditelné všechny klíčové hodnoty včetně wattů, počtu záběrů za minutu, celkový počet…

Registrovaný uživatel30. března 2021

Super tichý, kvalitní - odpovídá ceně. Doporučuji ke zpevnění celého těla, denně 20 minut a po měsíci je to znát.

Registrovaný uživatel9. března 2021

Bytelná konstrukce,při cvičení se ani nehne.

Pro domácí cvičení super stroj.

Registrovaný uživatel31. ledna 2021

Stroj je super, ale nějak nevím co si myslet o jeho prodejci firmě FITHAM. Při objednávce vše super, domluva, doručení. Po dodávce stroje jsem se na prodejce obrátil z problémem nemožnosti registrace produktu u výrobce. Kód je hlášen jako neplatný. Dvakrát jsem se pokoušel prodejce kontaktovat a už bez jakékoliv odezvy. Prodejce nereaguje. Mám trochu obavy jak to bude dále se zárukou atd. když produkt nelze registrovat a dodaný registrační kód je neplatný :-(

Jak jsem už psal v kladech, stroj je příjemný. Nicméně jsem zklamán z přístupu prodejce firmy FITHAM při řešení problému s registrací. Proto dávám pouze průměrné hodnocení.

Stroj doporučuji, ale nemohu doporučit nákup prostřednictvím firmy FITHAM. Tento přístup se mi nelíbí a budí ve mne pochybnosti o distribučních kanálech, které firma používá. Nemožnost registrovat prodaný produkt a zcela tuto věc ignorovat mi nepřijde v pořádku. Hodlám se tuto věc dále řešit přímo s výrobcem.

Registrovaný uživatel10. prosince 2020

Perfektní. Používám skoro rok 3 x týdně. Nejeví známky opotřebení

Registrovaný uživatel29. května 2020

Líbí se mi vzhledem. Robustní, poctivě udělaný. Při cvičení se ani nehne. Po složení zabírá málo místa.

Těžší na přenášení. Vestavěné repro je spíš na ozdobu.

Je to můj první veslovací trenažér, nikdy předtím jsem tento druh cvičení neprováděl, nemám srovnání. Stroj jsem vybíral podle diskuse a doporučení na jednom e-shopu. Stroj je třeba před použitím smontovat, Montáž není obtížná, jen v určitý moment je potřeba pomoc druhé osoby. Stroj má kolečka, takže celková manipulace v rozloženém i složeném stavu je úpně v pohodě, jen přenášení (třeba přes práh) je trochu problém, protože stroj váží skoro 50kg. Poměrně vysoká hmotnost ale přispívá k tomu, že se stroj při cvičení ani nepohne a sedí na dlažbě jako přibitý. Celkově stroj působí robustním dojmem, líbí se mi i na vzhled. Složený zabírá překvapivě málo místa. Elektronika používá poměrně neobvyklé baterie (tuším, že monočlánky R14), ale prodejce přibalil adaptér na 220V. Počítač kalorií nabízí několik typů tréninku (podle výkonu a podle spálených kalorií) já cvičím podle času a tuhe fukci nevyužiju. Vestavěné repro možná někomu poslouží, ale nestojí za moc, já ho nepoužívám kvůli nutnosti připojovat další kabel. Množství spálených kaloriíí soulasí v řádu procent s tím, co mi říká fitness náramek. Systém s vzduchovou brzdy není výrazně hlasitý, podle mne se by se dalo docela rozumně cvičit u televize (já cvičím s hudbou). Nastavení odporu má v realitě pouze 5 stupňů, rozdíl mezi dvěma sousedními těžko určit, stejně používám (doporučeno výrobcem kvůli přesnosti měření) max stupeň. Pojezd a ergonomie - za mne (178cm, 73 kg) v pohodě, nemám ale srovnání. Cvičení na stroji je příjemné, baví mne to. Se strojem jsem spokojen, Celkově (za dané peníze) 4 až 4.5 hvězdy z pěti.

Registrovaný uživatel17. února 2020

Velice kvalitně vyrobené veslo. Po složení nezabírá moc místa. Dobrá manipulace.

Po měsíci užívání mohu doporučit všem. Vesluji třikrát týdně po půlhodině a pomalu navyšuji zátěž.

Registrovaný uživatel27. listopadu 2019

skladnost, pevnost, hladky chod, vzduchova brzda, za me super

koupe nelituji

Registrovaný uživatel20. října 2019

Výrobek splňuje mé očekávání. Sedačka poskytuje nulový komfort posezu, takže si na ni dávám podušku, protože jinak trpí kyčelní klouby. Jezdím od 3/4 do 1 a 1/2 hodiny s přestávkami na odpočinek kloubů. Výborný výrobek pro posilování těla.

Registrovaný uživatel2. října 2019

Zatím jen samé klady.

Registrovaný uživatel11. srpna 2019

Bytelnost, tichý chod, možnost relativně úsporného složení na výšku, kolečka, držák na telefon.

Pro častou manipulaci může být omezující hmotnost.

Registrovaný uživatel18. května 2019

- oceňuji zejména solidní robustní konstrukci a zároveň možnost složení vesla (ušetří opravdu hodně místa) - svými rozměry je stroj vhodný i pro vyšší postavy (mám 189 a ještě zbývá dostatečná rezerva v délce pojezdu) - přednastavené programy , velice přehledný, jednoduchý (bez zbytečných "fičurek") a pěkně podsvětlený displej - nastavitelná opora nohou - v neposlední řadě i velice povedený design včetně barevného provedení - využívám zatím obden min. na 30 minut a na procvičení celého těla super

Po necelých 2 měsících používání jsem žádné zápory neobjevil. Snad jen (ale to je pouze můj osobní názor) za úplnou zbytečnost považuji zabudovaný reproduktor k přehrávání hudby. Veslo je přece jen docela hlučné a repro dost nekvalitní, takže pro mne nepoužitelné (na hudbu během veslování používám jinou aparaturu).

Veslo jsem vybíral hlavně dle doporučení prodejců a recenzí uživatelů s ohledem na cenu / užitnou hodnotu. Po necelých dvou měsících používání hodnotím jednoznačně kladně, plně uspokojilo mé očekávání a považuji ho za dobrou volbu. Co se životnosti týče - nemohu po tak krátké době ještě posoudit ale zpracování vypadá opravdu solidně (i když je to samo sebou "číňánek", jako drtivá většina dnešních výrobků), takže věřím, že nějaký ten pátek bude sloužit bez ztráty hvězdičky... Ještě poznámka k té hlučnosti uvedené v záporech (nerad bych nějakého potencionálního zákazníka zbytečně odradil od koupě tohoto vesla mylnou nebo zkreslenou informací) - hlučnost vesla není nikterak velká nebo obtěžující, přirovnal bych jí třeba k hluku výkonějšího ventilátoru. Zmíňoval jsem ji hlavně vzhledem k výkonu zabudovaného reproduktoru (ten je sám o sobě pro mne neposlouchatelný). Pro mě osobně je zvuk trenažéru, vznikající prouděním vzduchu naprosto v pohodě (čím více zabíráte, tím je silnější) a proud vzduchu funící směrem k veslaři je příjemně osvěžující. Vlastně je to celé takové poměrně realistické, jako když si příď vašeho skifu razí cestu vlnkami a svěží vítr vám při tom vane do tváře. Pokud při veslování požádáte manželku či partnerku aby vám sem tam šplíchla vodu z kbelíku do tváře, bude pocit naprosto dokonalý :-)

Registrovaný uživatel5. března 2019

splňuje vše co jsme od stroje očekávali