Absulutně bez nějakých problémů ať s obrazem,zvukem,či s ovládáním.

Absulutně bez nějakých problémů ať s obrazem,zvukem,či s ovládáním.
Mám už štyri a všetky šlapú. Max. spokojnosť. Na jednom odišiel po 2,5 roku diaľkový ovládač, kúpil som druhý za cca 14.- a všetko funguje. Jeden mám 8010 ale rozdiely v nich nepociťujem.
Vinikajúci.Ja som ho
potreboval aj na aplikáciu Skylink TV.Možno jediný čo má certifikovaný Android TV
Vsetko ok,funguje ako ma,zo starsieho TV mam smartku
Zatím krátká zkušenost, ale zdá se že všechno funguje skvěle. Také DO je velmi dobré, podsvícené klávesy.
Se je o. k.
Prvotřídní zpracování, rychlé jako blesk, plnohodnotný dálkový ovladač
Chybí O2 TV, horší dosah bluetooth
Výborné multimediální centrum s Android TV, vše šlape jak má
Eurosportplayer,Apple TV,Skylink live,vše bez problémů,dobré ovládání,pěkný obraz.
Nelze spárovat gamepad Nvidia přes BT, přes kabel funguje.
Certifikovaná mašinka
Rychlá jako blesk
Jen 100Mbit síťovka ale má WiFi 5G a chodí skvostně
Za dobrý peníz super stroj
Podsvícený dálkový ovladač,velmi příjemný do ruky působí jako od televizoru. HBO GO,Skylink Live, Lepší TV i Netflix dokonce ve 4K ,VOYO i YouTube všechny tyto aplikace šlapou na jedničku.Box jako takový se neseká má velmi rychlou odezvu na pokyny dálkového ovládání. Na 2Gb ram je až zarážející jak pěkně vše funguje. Zřejmě velmi dobře odladěný hardware a software. Já osobně jsem spokojen. Není to samozřejmě žádná špička mezi android TV boxy ale funguje velmi dobře.
Nic podstatného.