Nabíječka autobaterie Recenze Noco Genius 5 6/12V 120Ah 5A

Recenze Noco Genius 5 6/12V 120Ah 5A

Inteligentní automatická nabíječka Noco Genius 5 je vhodná pro baterie o kapacitě do 120 Ah včetně lithiových baterií LiFEPO4. Nabije i zcela vybité baterie, jako udržovací nabíječka jde použít pro všechny kapacity. Nabíječka může být připojena po libovolně dlouhou dobu bez rizika přebití. Integrovaný teplotní senzor pomáhá řídit proces nabíjení s ohledem na okolní tepotu (přebíjení v horkém…

jiritomandl515. prosince 2025

konfortní použití

Doporučuji koupit

Arnošt Zábojník4. dubna 2025

Malá, automatika, perfektní i na silně vybité baterie, žádné vrčení chlazení.

Super, dělá dobře co má.

vican26. června 2024

malá, funguje automaticky, na hodně vybité aku ještě nezkoušeno

Registrovaný uživatel16. prosince 2023

Nabíječka funguje jak je to v popisu.

Registrovaný uživatel5. října 2023

Jednoduché ovládání, pěkný design

Automaticky nerozpozná typ baterky, sama se nevypne, ikdyž je baterka poškozená, nebo ji neumí nabít ! oprava baterek funguje jen u určitého počtu baterek

Lucky7. ledna 2022

Malá a výkonná. Regenerace baterie je taky za zmínění, SOH z 38% na 53% po jednom regeneračním procesu je skvělé a baterie drží.

Registrovaný uživatel3. listopadu 2021

spolehlivá nabíječka na různé typy akumulátorů, kvalitní zpracování, dobrá cena

Registrovaný uživatel6. října 2021

Malé a funkční

Registrovaný uživatel26. března 2021

Potřeboval jsem nabíječku pro motobaterii Lithium co mám na motorce a chtěl aby to zvládlo nabít i větší ampéry v autobaterii z auta, proto bral tuto silnější Genius 5. Za 2000 špičková mašinka :-) ...Nechtěl jsem jít do Cteku, tu jsem měl a po roce a půl nefunkční, reklamace, nová. Po dalším roce a půl nefunkční :-(( Ctek už nebrat :-(

Přehledná a jednoduchá. Odolná i s držákem na zeď. Nabíjí rychle. Špičaté štíhlé svorky, což je v době kde je všechno nahňahňané :-) na sobě fakt supr.