Přírodní produkt Recenze Nobilis Tilia Dětský Bio sirup s jitrocelem Emílek 250 ml

Recenze Nobilis Tilia Dětský Bio sirup s jitrocelem Emílek 250 ml

Lahodný bylinný pomocník pomáhá v boji s nachlazením a usnadňuje trávení. Pro starostlivé maminky, tatínky a jejich děti od 1 roku věku, kterým přírodní síla bylinek pomůže v boji s nachlazením, zažíváním a zdravým spánkem.

Registrovaný uživatel29. října 2023

Chuť i účinky

Registrovaný uživatel18. října 2023

Dítěti velmi chutná Přírodní a kvalitní složení Brala bych větší balení, ale pro jedno dítě na hlavní sezónu stačí

Chtělo by to na lahvičce náústek pro lepší nalévání. Takhle mi vždy po lahvičce na konci teče kapka.

Registrovaný uživatel16. prosince 2022

Připomíná mi úplně jitrocelový sirup z dětství.

Registrovaný uživatel17. října 2022

+ vhodný výběr bylin v bio kvalitě na respirační potíže a posílení imunity + třtinový cukr a citronová šťáva + vysoká kvalita zpracování = adekvátní aktuální cena výrobku + lahodná chuť, co dětem chutná a skutečně pomáhá :)

Jsme se sirupem Emílkem spokojeni. Doporučuji!

Registrovaný uživatel10. ledna 2022

Výborně chutná, čtyřletý syn ho miluje. Dáváme preventivně a při nachlazení zvýšíme dávku a za dva těmi dny je veškerá nemoc pryč.

Pro děti je úžasný a účinný