Recenze Nobby Tennis Line tenisový míček XS 4 cm 3 ks

Vysoce kvalitní aportovací tenisový míček velikosti XS. Vhodné pro velmi malá plemena psů. Uvnitř hračky je kvalitní pískátko, které ještě víc motivuje psa ke hře. Určeno pro psy, kteří milují aportování.

Krskamartin21. června 2025

Pro malinkeho psa, civavu

Registrovaný uživatel15. dubna 2022

Míčky jsou oproti dřívějšku příliš tvrdé, čímž skoro nepískají.

Tyto míčky kupujeme našemu jezevčíkovi již dlouho a vždy jsme byli spokojeni jak my, tak i náš pes, Nicméně od posledního nákupu jsme zklamaní. Míčky jsou hrozně tvrdé, i dospělý člověk má co dělat, aby je v dlaních silou zmáčkl a míček tím zapískal. Daly jsme jeden z míčků stejně jako i jindy rodině pro jejich mnohem většího pejska a bylo nám řečeno to samé. Míček je neskutečně tuhý a stěží tedy píská, mají s ním proto problém i větší plemena než náš jezevčík. Asi po třech týdnech pejskova nezájmu o tyto tuhé míčky bez pískání jsme je vyhodily.

Registrovaný uživatel4. dubna 2022

pevný gumový míček, správná velikost, větší míčky můj psík špatně bere do tlamičky

škoda, že se nedají použít do házedla,

jsem s nimi spokojená