Hračka pro psa Recenze Nina Ottosson Dog Treat Maze

Recenze Nina Ottosson Dog Treat Maze

Interaktivní pamlskový hlavolam pro psy Dog Treat Maze je dvoubarevný plastový disk s labyrintem na pamlsky uvnitř. Do otvorů uprostřed po obou stranách disku vložte několik pamlsků nebo granulek a pusťte vašeho pejska na věc. Šťoucháním čumákem a pomocí svých šikovných tlapek disk dostane do pohybu, disk se bude otáčet a překlápět. Tím budou pamlsky postupně cestovat vnitřním labyrintem až k…

Registrovaný uživatel19. listopadu 2025

Hračka vypadala báječně. Díky barvám byla i super vidět, spousta místa na pamlsky.

Asi máme většího nerváka než koumese, druhý den kompletně obkousal "talíř", takže vhazované pamlsky rovnou vypadávaly ven - hlavolam vyřešil po svém:-) Pro nás vyrobený jedině ze železobetonu.

Pro menší, trpělivější psi asi v pohodě, ale pro nás na nic. Kromě toho, že jsem měla dost dlouhou dobu co sbírat z trávníku. Rozhodně zkušenost.

Registrovaný uživatel13. července 2023

zajímavá hračka, která provětrá mozkové závity

Registrovaný uživatel17. května 2022

pes během půlhodiny rozkousal

Registrovaný uživatel11. března 2022

Koupeno pro BOC. Hračka ji baví a zdá se být i dost odolná.