Hračka pro psa Recenze Nina Ottosson Challenge Slider 37 x 5 x 37 cm

Recenze Nina Ottosson Challenge Slider 37 x 5 x 37 cm

Hlavolam Challenge Slider je už podle názvu opravdovou výzvou. Je jedním z nejnáročnějších hlavolamů od švédské značky Niny Ottosson. Můžete si být jistí, že Challenge Slider se svými 24 skrýšemi pro ukrytí pamlsku udrží vašeho psa v pohotovosti po celou dobu řešení hlavolamu. Pes posouvá jednu modrou pohyblivou destičku za druhou, avšak různými směry.

Pitryskovi27. května 2025

Pěkné provedení, dobře se přisaje k podlaze.

Na žádné jsme zatím nepřišli.

Vybírala jsem pokud možno ten nejtěžší hlavolam. Bohužel naše roční yorkšíří slečna s ním byla za 10 minut hotová a to jsem jí postup neukázala…

esu12318. května 2024

hezké provedení

pes to zatím nepochopil

eva29. února 2024

Pejsek se u hraní musí nutně hlídat, aby si sám nevyšťoural posuvné kostky a nežvýkal je.

Michaela.Kyselova17. února 2024

Je to super hlavolam pro našeho vipeta. Zpočátku jsem mu pomáhala najít cestu... Nyní už dopomoc nepotřebuje, během pár minut vše najde... Používáme obden, na střídačku se čmuchacím koberečkem - ten je hotový snad během pár sekund..

Super hlavolam pro vipeta.

Registrovaný uživatel7. dubna 2022

I když máme větší, temperamentní štěně, velice si užilo zábavy s hlavolamem a ten zůstal v celku. Než vydoloval všechny pamlsky, trvalo to asi 1/2 hodiny. Byl nadšený!

Všem doporučuji!