Prosím o pomoc
Hodinky se mi spárovaly, vše funguje, vše správně nastaveno, ale měření tepu a spánek nefunguje. Restarovala jsem to, vše jsme vyzkoušely, ale tyto dvě funkce mi vůbec nejdou, poradí někdo, děkuji

Prosím o pomoc
Dobrá výdrž baterie
Příjemný na ruce
Po měsíců přestala fungovat synchronizace.
Přesný krokoměr, čitelný display, výdrž baterie. Baterie vydrží i měsíc, pokud se vypnou zbytečně funkce jako zapnutí pohybem ruky.
Škoda že aplikaci nejde propojit např. s Google fit. Náramek má jen IP67.
Jsem spokojený, za dobrou cenu spolehlivý fitness náramek s dlouhou výdrží, přesným měřením kroků i s přesným měřením spánku.
Objednala sem červené a po dvou dnech nošení se pásek zabarvil. Což mi moc normální nepřijde. Mrzelo mě byl to dárek.
zapínání, to mi velice nevyhovuje
Fitness náramek Niceboy X-Fitpolo byl pro mě zcela nová zkušenost.měla jsem a stále mám problémy se zapínáním, špunt na zapínání se musí stlačovat opravdu velkou silou, drží ale naprosto pevně a ani jednou mi nesklouzl z ruky nebo se nerozepnul. zprovoznění a instalace také proběhla bez problémů, spárování proběhlo napoprvé. jediná věc, která mě osobně trochu nevyhovuje je nabíjení náramku. vzbuzuje ve mě obavy, že dojde k poškrábání, ale nestalo se tak ani jednou.. naštěstí na jedno nabití náramek vydrží opravdu uváděných 7-8 dní. je lehoučký, takže o něm na ruce ani nevím. dalším velkým plusem je velikost displeje-skutečně velký a moc dobře čitelné informace, že je aplikace v češtině a že zvládne notifikace zpráv jako jsou sms, nebo whatsapp, jiné jsem nevyužila. nabít se zvládne za cca 60minut. za sebe doporučuji, jsem spokojená a nadšená
- design
- snadné ovládání
- přehledná aplikace
- výdrž baterie
- málo funkcí
- jedna barva zobrazení na displeji
Prostřednictvím náramku jsem nejvíce sledoval kvalitu spánku a spálené kalorie. Na výletech se zase osvědčilo zobrazení kroků a ušlé vzdálenosti. Jednoduchá aplikace v telefonu pomocí bluetooth rychle načetla naměřené hodnoty a uložila je v telefonu pro celkový přehled. V aplikaci jsem si nastavil, která, z měření si nechám na náramku zobrazovat. Počet kroků. ušlou vzdálenost, spálené kalorie a tep srdce. Dobu pohybu jsem si vypnul, protože jsem v pohybu skoro celý den :) Vše je jednoduché a přehledné. Nastavil jsem si do náramku také budíka, který začne vibrovat, takže nelze zaspat. Pokud ale chcete sledovat své sportovní aktivity více podrobněji, nebude to zřejmě nic pro vás. Čekal jsem možnost měnit barvy či motivy na displeji, ale vše je bohužel zobrazováno pouze v bílé barvě. Pro nenáročného uživatele je to dostačující hračička.
Jednoduchost ovládání
Možnosti použití
Design
Přehlednost aplikace
Výdrž baterie
Zapínání pásku na ruku
Náramkem jsem byla velice mile překvapena. Ovládání je lehké, intuitivní. Spárování s telefonem jde také snadno, aplikace je volně dostupná. Baterie vydrží opravdu snad 7 dní. A to jsem náramek měla na ruce prakticky neustále, i v noci. Náramek je nenápadný a přitom hezký na ruce. Dá se s ním měřit tep, kroky, spálené kalorie, kvalitu spánku.Vše pak přehledně vidíte v grafu na telefonu. Tep si můžete jedním tlačítkem změřit i nárazově. Můžete si uložit i upozornění na aktivitu, či upozornění na příchozí hovor. Snad jediné mínus je zapínání náramku na ruce - jde to trošku těžko, ale nakonec jsem si zvykla. Náramek určitě zakoupím ještě jako dárek.
Lehký, skvěle padne na ruce, dlouhá výdrž baterky.
Náramek má krokoměr, takže už bezpečně vím, kolik kroků/kilometrů za den nachodím:). Jde o elegantní náramek, který se dá nosit po celý den.
Lehký
Přesný
Dlouhá výdrž baterky
Super cena
S fitness náramkem Niceboy jsem moc spokojená. Líbí se mi, jak je lehký a perfektně sedí na ruce. Má plno funkcí, které jsem začala využívat. Budík s vibrací používám každé ráno a myslím, že je to super jemné buzení. Dále používám krokoměr, kde si lze nastavit svůj cíl. Já mám 10 000 kroků/den. Samozřejmostí je čas a datum a také stav baterky. Velmi se mi líbí také monitoring spánku, kde se můžu podívat kolik hodin jsem spala hlubokým spánkem. Skvělou funkcí je merič tepu, který se mi osvědčil při sportu. Počítaní kalorií a také měřič ušlé vzdálenosti, což se mi hodí na tůrách! Za výbornou cenu mám fitness náramek, který jde propojit pomocí aplikace s mobilem a tak zde mohu sledovat vše ve statistikách! Baterka má fantastickou výdrž - více než týden na jedno nabití! Rozhodně mohu doporučit!
elegantní vzhled
lehký materiál
měřitelnost sportovního výkonu a aktivity
Oceňuji hlavně jednoduchý design, hodí se jak na sport tak na běžné nošení. Elegantní černá barva, jsou velmi lehké a silikon lze otírat. Jednoduchá orientace ve funkcích. Nejvíce využívám krokoměr a při běhání si hlídám tepovou frekvenci. Využívám mimo sport i jako běžné hodinky, pro čas a datum. Také se mi líbí funkce připomenutí delší nečinnosti:) Doporučuji.
pěkný design
kvalita
lehký
hodně funkcí
Moc pěkný náramek, který překvapí svou lehkostí a spoustou funkcí. Kvalitní provedení, které něco vydrží. Naprostá spokojenost.
Tak na fitness náramek jsem se moc těšila, protože konečně přesně vím, jak na tom jsem. Ono na mateřské mám dojem, že jen lítám ale po nasazení náramku přišlo kruté zjištění, že těch kroků, potažmo metrů, které ujdu za den není tolik. Náramek mě motivuje a díky němu protahuji procházky. Je to super věc, kterou jsem dlouho okukovala, ale našla jsem i negativa. Když se spotím, pod náramkem se osypu a mám pocit, že mi někde nejde snadno náramek zapnout. Vzhledem k vyšší pořizovací ceně jsem čekala, že bude náramek voděodolný, nebo minimálně vlhkuvzdorný, jelikož není, musím jej na každé sprchování sundávat. Někdy se mi zdá, jako by se počítadlo kroků zaseklo a kroky nenaskakují, i když chodím a náramek sleduji. No a mám problém s spárováním s mobilem, nefunguje mi aplikace oznámení hovorů a někdy musím na vícekrát propojovat mobil s náramkem, než se chytí. Za náramek jsem ráda, ale vzhledem k pořizovací ceně jsem čekala větší propracovanost a vychytané zmíněné chyby.