Bluetooth reproduktor Recenze Niceboy Raze Supersonic

Recenze Niceboy Raze Supersonic

Bluetooth reproduktor Niceboy Raze Supersonic je kompaktní zařízení s hmotností 490 gramů, které nabízí široké možnosti přehrávání hudby. Jeho výkon dosahuje 16 W, což zaručuje kvalitní a silný zvuk. Díky technologii Bluetooth 5.0 je možné reproduktor snadno propojit s mobilním telefonem, tabletem nebo jiným zařízením. Reproduktor je vybaven FM tunerem, který umožňuje poslech rádiových stanic.

Svethuawei.eu
Odborná recenze
Svethuawei.eu

I malý reproduktor může nabídnout velkolepou show

Více na Svethuawei.eu

Slabé osvětlení

Malé měniče

tomixx27. září 2025

pekny zpracovani,ma tuner

budu ho vracet,nesmyslne hlasita znelka pri zapinani a hruza pri vypinani,to nemohl vymyslet inteligentni clovek

vrele doporucuji koupit :-))

Jitkahulinska9. října 2024

Výborný poměr cena výkon! Výdrž bez nabíjení. Malý hezký a dobrý zvuk.

Reprák je lepší než jsme doma čekali, za tu cenu skvělá volba.

Miroslávek2. září 2024

Baterie

Velmi mizerný zvuk

Tento reproduktor mně za ty peníze velice zklamal.Nečekal jsem za cenu 1000 Kč žádný zázrak.Na svůj rozměr by mohl mít aspoň trošku basové podání.Ale tohle je absolutní katastrofa.Zvuk opravdu příšerný.. Výšky žádné, středy totálně zastřené..vyhozené prachy. Mám podobný jiné značky takřka o polovinu menší a ten hraje úplně jinak.Škoda ..

Janpanuska23. května 2024

zvukem odpovídá velikosti a hlasitostí ji převyšuje zhruba den hrát vydrží v koupelně mu nevadí vlhkost

splňuje co jsem očekával

Nicolbisova7. května 2024

Velikost a hezky vypadá S iPhonem se páruje sám Výdrž repráku v hodinách

Jirisabatka27. února 2024

Dosah bluetooth přes zeď

Koupeno pro syna a je spokojen. Reprák vypadá, že něco vydrží a dá se ovládat z telefonu i přes zeď.

Registrovaný uživatel13. února 2024

cena, velikost, zvuk

Malá hezká krabička co dobře hraje.

Registrovaný uživatel1. února 2024

Za tu cenu výborný reprák s dobrým zvukem!

Karlovos30. listopadu 2023

Za málo peněž hodně dobré muziky i díky dlouhé výdrži bez nabíjení Intuitivní ovládání a není problém párovat k telefonu i notebooku Dobře drží na stole Ideální velikost

Koupil jsem hlavně kvůli výhodné ceně a velikosti repráku. Vše splnilo mé očekávání.