Hezký zvuk.
Cena

Niceboy Podsie 4 mají podle většiny recenzí dobrý poměr cena/výkon a výdrž baterie. Dotykové ovládání vyhovuje mnoha uživatelům, ale někteří kritizují jeho nechtěnou aktivaci. Zvuk a kvalita reprodukce se liší – část uživatelů je spokojena, jiní zmiňují slabý nebo nekvalitní zvuk. Doporučeno pro méně náročné posluchače, kteří ocení výdrž a cenu.
Hezký zvuk.
Cena
dotykové ovládání
Mám i předchozí generaci a tato je lepší v dotykovém ovládání.
mnohem lepší volba než apple sluchátka
Adekvátní k cene 600 po slevě
Koupili jsme si je na rychlo před dovolenou a trefili jsme to skvěle. Sluchátka vydrží hrát opravdu dlouho a následně se dobijí v pouzdře, takže stačí hodit na kabel jednou týdně. Opravdu super.
vyhovují mi, nejsem náročný
Asi žádné o proti předchozím modelům je to katastrofa
Hrajou strašně potichu a zvuk je otřesný!!! dotykové ovládání o proti předchozímu modelu podsie na tlačítko raději nekomentuju,kupte raději jiné jinak budete zklamaní
Aneb jak z novějšího modelu udělat o 100% horší produkt,kdybych je nedostal jako dárek tak je okamžitě vracím,budu používat maximálně na podcasty a audioknihy,na hudbu jsou otřesný zlatý předchozí model ,raději kupte jiné
Dobrý poměr cena a výkon
Zvuk na běžný poslech dobrý
Výdrž baterie při intenzivním poslechu několik dnů
V uších drží i při pohybu hlavy
Stabilní signál s iPhonem
nej sluchátka za dobrou cenu
Mám je už několik let a měním je jen kvůli ztraceným sluchátkům.
Výborně drží v uších, já s nimi běhám i chodím cvičit a není problém.
Hlasitost je dost vysoká, aby nebyl problém poslouchat i při větru.
Za málo peněz hodně dobré rockové muziky.
Všechny
Sluchátka 67
Proti mojim starým podsie je u těchto vylepšené ovládání.
Mně i manželce vyhovují a obě barvy vypadají dobře.
Podsie jsou nejlepší sluchátka. Jiné už bych si nekoupil mám druhou generaci a spokojenost.
jak to u Niceboy bývá tak dobrý poměr cena/výkon
cena, výdrž baterie, rychlé dobití s krabičky, automatické propojení s iPhone
výdrž baterie, poslouchání z jednoho sluchátka, nevypadávají
Velmi silná baterie
Sluchátka když jsou na maximum (hlasitost) tak jakoby by nehrály a špunty často vypadávají
Dotyková tlačítka
Zatím dobrý