Recenze Niceboy Podsie 4

Niceboy Podsie 4 Black: Popis produktu Niceboy Podsie 4 Black jsou bezdrátová sluchátka s True Wireless technologií, která se vyznačují uzavřenou konstrukcí a malými rozměry. Díky tomu poskytují komfortní nošení po dlouhou dobu a snadno se přizpůsobí různým tvarům uší díky třem velikostem špuntů, které jsou součástí balení. Sluchátka jsou navíc vybavena dotykovým a hlasovým ovládáním, což…

Bohuslava26. února 2026

Zatím dobrý

neophoto30. ledna 2026

nevím, ani zvuk není lepší než podsie 3

oproti podsie 3, dražší model s funkcí kterou jsem nechtěl (dotyková plocha). Předchozí model měl tlačítko, které bylo skvělé pro běh atd. Nyní dotykové které se nechtěně přepíná když ho přejede pot, čepice atd. Zákeřnost výrobce je to že tlačítko na obrázku je patrné, i když je to jen atrapa

Kdybych věděl o netlačítku, nekupuji.

Varianta bílá
zbynekcharvat10. ledna 2026

Dobrý zbil

Ales Schanelec14. října 2025

Výborný zvuk Cena sluchátek Výdrž u mě několik dnů Dosah od zdroje funguje i přes zeď

Mareksouhrada25. června 2025

Proti předchozí generaci mají dotykové ovládání místo tlačítka. To mi vyhovuje mnohem víc. Proto jsem měnil za 3ky.

Dlouhodobě jsem s Podsie spokojen a nyní s ovládáním ještě víc.