Kamerku mi koupil manžel, bála jsem se, že mi bude překážet ve výhledu, ale je to úplně okej a cítím se při jízdě i lépe.
Nemusím se ani starat o zapínání nebo vypínání, dělá to sama podle auta.

Nemusím se ani starat o zapínání nebo vypínání, dělá to sama podle auta.
Na držáku mi kamera drží a zapne se když nastartuju. Pak se spustí nahrávání a nemusím nic s kamerou dělat. Když stáhnu do pc video z jízdy je dobře vidět i SPZ jiných aut se dají v pohodě přečíst.
dobré rozlišení
dlouhy kabel
široký úhel
pevný držák
Funguje výborně je to kvalitní kamera.
Když nastartuju zapne se a když vypnu motor zase se sama vypne. Navíc dělá kvalitní záznam i se zvukem.
Upozornění na radarové měření je další výhoda.
Se vším jsem u kamery spokojený.
Dle recenzi super zboží pravda je ale jinde.
Katastrofální ovladani kamery přímo na ni, horší jsem ještě neviděl. Při jízdě je buď zhasnuta nebo zobrazuje co nahrává. Nedá se přepnout aby zobrazovala jen aktuální rychlost jako to mají jiné kamery. Po sundání z držáku není mozne ji připojit k USB.
Kupte si raději jinou.
dobrá čitelnost záznamu i za tmy
jednoduchá montáž
měl jsem zájem koupit ještě do druhého vozu,ale bohužel už není v tom samém obchodě v nabídce
Pekny obraz, vse funguje jak ma
Pri mrazech nez se zahreje behaji carky na displeji, radary ukazuje jen nektere , takze funkce neuplna
Celkove je to dobra kamera- odpovida cene, pro nenarocne uzivatele doporucuji
Velice kvalitní záznam zvuku a obrazu.
Upozornění na měření rychlosti.
Parkovací režim a mnoho dalších užitečných funkcí.
Menu v Češtině .