Kamera do auta Recenze Niceboy Pilot X

Recenze Niceboy Pilot X

Videokamera do auta pro náročné natáčí videa ve Full HD kvalitě v rozlišení 1920 x 1080 (30 sn/s). Videa se ukládají ve formátu MP4 (H264) a 12MPx fotografie ukládá ve formátu JPG. Kamera je opatřená 1,54" monitorem, nechybí G-senzor s detekcí pohybu a ochranou nahrávky proti přemazání, a GPS modul. Díky 150° úhlu záběru pohodlně zabere všechno, co potřebujete.

Registrovaný uživatel7. května 2022

Malá a spolehlivá kamera do auta. Mám už ve 2 autech X a v jednom XS. Jsem s nimi spokojený.

Po nalepení držáku na sklo lze nastavit jen horizontalni osu zaběru. Má ale širokoúhlý záběr, takze tomoc nevadí. Má menší kapacitu baterie.

Registrovaný uživatel14. května 2021

Snadná montáž a nejvíc mě baví magnet ke kterému se kamera snadno chytí a odnímá. Pěkný obraz.

Mohli by ke kameře dodávat i SD kartu. Usnadnilo by mě to běhání po obchodech.

Registrovaný uživatel14. dubna 2021

Vše v pořádku. Jen a jen doporučuji. Jednoduché ovládání. V češtině. Kabel byl dlouhý a dal se dobře schovat.

Registrovaný uživatel17. března 2020

Kamera neumí nejzákladnější funkci, a to uložit záběr toho co se stalo. Naprosto vyhozené peníze

Kamera umí ukládat vlast, jen 30s po zmacknuti uložení, ne před. Naprostý nesmysl.