Malá a spolehlivá kamera do auta. Mám už ve 2 autech X a v jednom XS. Jsem s nimi spokojený.
Po nalepení držáku na sklo lze nastavit jen horizontalni osu zaběru. Má ale širokoúhlý záběr, takze tomoc nevadí. Má menší kapacitu baterie.

Snadná montáž a nejvíc mě baví magnet ke kterému se kamera snadno chytí a odnímá. Pěkný obraz.
Mohli by ke kameře dodávat i SD kartu. Usnadnilo by mě to běhání po obchodech.
Vše v pořádku. Jen a jen doporučuji. Jednoduché ovládání. V češtině. Kabel byl dlouhý a dal se dobře schovat.
Kamera neumí nejzákladnější funkci, a to uložit záběr toho co se stalo. Naprosto vyhozené peníze
Kamera umí ukládat vlast, jen 30s po zmacknuti uložení, ne před. Naprostý nesmysl.