chytrý prsten Recenze Niceboy One Ultra + Sizing Kit

Recenze Niceboy One Ultra + Sizing Kit

Prsten je vyroben v elegantní černé barvě a jeho hmotnost je zanedbatelná, což zajišťuje pohodlné nošení po celý den. Díky své lehkosti a odolnosti je ideální pro každodenní aktivity, ať už se jedná o sport, práci nebo volný čas. Materiál prstenu je odolný vůči poškrábání, což zaručuje dlouhou životnost a zachování estetického vzhledu. Jednou z klíčových funkcí Niceboy One Ultra je možnost…

4 recenze

Klarka Malinska15. prosince 2025

Smart funkce + platby

Martamoravska18. listopadu 2025

Líbí se mi povrch prstenu a barva. Dělá luxusní dojem. Měří hodnoty stejně jako hodinky ale je pohodlnější a praktičtější. Cenově zajímavý produkt proti konkurenci. Se zkušební sadou je výběr velikosti opravdu jednoduchý.

Peterkramar4. listopadu 2025

Absolútne skvelý smart prsteň s platobnou funkciou!

Registrovaný uživatel21. října 2025

Výběr velikosti skvěle řešen přes zkušební sadu. Prsten nosím druhý týden a funguje perfektně. Zdravotní měření mi přijde přesné, kroky a kalorie taky odpovídají a spánek je také dobře zpracován do aplikace. Celá aplikace je přehledná, zdarma a v češtině. Platil jsem 1x a šlo to.