Sluchátka Recenze Niceboy Hive SpacePods modrá

Recenze Niceboy Hive SpacePods modrá

True wireless sluchátka Niceboy Hive SpacePods jsou ideální nejen na každodenní poslech hudby. Se speciálním gaming módem s nízkou latencí si vychutnáte perfektní zvukový zážitek a stabilní zvukový přenos i při sledování filmů nebo hraní her. Skladné nabíjecí pouzdro zajistí dost energie na neuvěřitelných 25 hodin poslechu. Hive SpacePods také disponují takzvanými Smart Buttons (multifunkčními…

Skopeckova G30. září 2025

už máme objednány třetí, dcera jiné nechce. Krásně hrají, snadno se párují. Doporučujeme

Po vyprání v pračce nevydrží hrát už ani 24 hodin - ale chvilku ještě hráli, to je úctyhodné :-D :-D

dvorakova.petra17. března 2025

Hezký design Bezproblémové párování

sumberova3. prosince 2024

Jsou dobré. Sedí v uchu a hrají dobře. Snadno a rychle se připojí. Bezproblémové připojení.

Ondřej Jakuba12. února 2024

Hrají potichu Když mám mobil v kapse přerušují se Ty dotykový tlačítka na houby Zatím nejhorší sluchátka co sem kdy mel

Registrovaný uživatel10. listopadu 2023

Vynikající poslech. Nádherný desing.

Registrovaný uživatel22. října 2023

Krásné, dobře sedí v uších.

Registrovaný uživatel15. září 2023

Zvuk je na mé poměry běžného uživatele nadprůměrný, takže spokojenost.

Jana13. září 2023

Je možné použít jen jedno sluchátko Syn je spokojený

Syn je skoro nevyndá z uší, používá jen jedno sluchátko. Je velice spokojený.

Jiřinka4. září 2023

Sluchátka i krabička jsou trochu větší než jsem čekala, ale zase díky tomu dobře drží I po delší době poslouchání mě nebolí uši Zvuk odpovídá ceně sluchátek a tomu, že nemají kabel ale bluetooth

Registrovaný uživatel4. srpna 2023

Dobře drží v uších, dlouhá výdrž baterií a pěkný vzhled.

Občas se přeruší přehrávání hudby, ale není to chybnou nahrávkou. Protože se to děje nepravidelně, zatím nereklamuji.

" Smíšené pocity".

Registrovaný uživatel25. ledna 2023

Kosmické zpracování a svítící krabička! Zvuk nadprůměrný Cena ideální

Doporučuji všema deseti jsou to opravdu povedená sluchátka.

Zdeněk17. ledna 2023

Slušný zvuk Design

Umístění ovládacích plošek Dosah bluetooth

Se sluchátky jsem spokojen ,hrají opravdu dobře, jsou opravdu designově povedená , dobře sedí v uších a ani po delší době netlačí. Dosah bluetooth je o něco horší než u jiných sluchátek co mám,ale jelikož nosím telefon většinou při sobě tak to není takový problém. Víc mě štve umístění ovládacích plošek na sluchátkách. Při nasazení do ucha jsou v předu a k obličeji. Takže ovládání je docela porod.

Leon23. prosince 2022

Malé, hezké sluchátka na cesty Zvuk odpovídá ceně