Sluchátka Recenze Niceboy Hive Pods 3 Pro černá

Recenze Niceboy Hive Pods 3 Pro černá

S bezdrátovými sluchátky Niceboy Hive Pods 3 Pro vás hudba bude provázet na každém kroku. Díky technologii True Wireless se nemusíte potýkat s krátkými a překážejícími kabely. Stačí sluchátka nasadit do uší a vyrazit. Na jedno nabití vám zajistí poslech ve vysoké kvalitě až po dobu devíti hodin.

Techarena
Hodnocení: 100 %Odborná recenze
Techarena

Mezi těmi recenzemi iPhonů 13 si dáme dvě menší pauzy formou recenzí na něco úplně jiného. Tou první pauzou jsou sluchátka Niceboy HIVE Pods 3 PRO, která se snaží prorazit na trhu bezdrátových sluchátek pod 2 tisíce korun, kde to má každý kvůli FreeBuds 4i velice těžké. Po dvou týdnech testování se mi ale zdá, že Pods 3 Pro se určitě jen tak neztratí. Nejdříve se pozastavíme ...

Více na Techarena
Registrovaný uživatel18. září 2023

jsou super - nejlepší poměr cena kvalita - mají dobrý zvuk a při běhání nepadají z uší

Registrovaný uživatel14. prosince 2022

Slabé basy, nevýrazný zvuk., bluethoot - krátký dosah, po 6měsících provozu nefunkční...

Nekupovat....

Registrovaný uživatel16. října 2022

Hudbu poslouchat dobrý ale telefonovat hrůza

Registrovaný uživatel9. října 2022

Porovnávám se sluchátky Zero, které vlastním a jsou čtyřikrát levnější... Bohužel Niceboy ani líp nedrží v uších, ani nemá lepší Bluetooth, ani nijak lepší kvalitu zvuku a úplná katastrofa je volání, kde mě druhá strana skoro vůbec neslyší. Snad jediný klad je USB typu C což je smutný.

Nejsou dobré na volání. Výdrž baterie je poloviční než uvádí výrobce.

Vlastním sluchátka Zero, které jsou 4x levnější a řekl bych tak čtyřikrát lepší. Sluchátka Niceboy jsem koupil, protože mají dobrou recenzi na YouTube... Třeba jsem narazil na horší kus, nebo třeba sluchátka Zero za 260kč nemají konkurenci. Je už na každém, jak si to přebere.

Registrovaný uživatel7. srpna 2022

Skvělý zvuk a velká výdrž

Registrovaný uživatel22. května 2022

Reklamovala jsem, po dvou dnech přestalo hrát jedno sluchátko.

Registrovaný uživatel8. února 2022

Kvalita odpovídá ceně

Registrovaný uživatel27. ledna 2022

Cena,zvuk

Registrovaný uživatel26. ledna 2022

Nemůžu hodnotit, zboží nefungovalo

mila.korinek18. ledna 2022

Perfektní na běhání, úžasně drží v uších

Hůř se vyndávají z pouzdra

Poměr cena výkon je skoro bez konkurence

Registrovaný uživatel2. ledna 2022

Zatím spokojenost

Registrovaný uživatel1. ledna 2022

super zvuk

Registrovaný uživatel19. prosince 2021

Dlouhá výdrž, možnost nasadit jen gumu místo úchytu, dobře pro muže-maji velké prsty a tyto se krásně vyndavaji z pouzdra

Registrovaný uživatel6. prosince 2021

Líbily se mi, dobrá cena

Nenašel jsem žádný obslužný software

Velmi dobrá sluchátka, dobrý zvuk, který se ovšem nedá nijak upravit obslužným software. Ten od windows stojí za prd.

Registrovaný uživatel1. září 2021

Zvuk, dobře drží a výdrž taky super. Spokojenost

Nezjistil sem

Do fitka ideální