Sluchátka Recenze Niceboy Hive E3 černá

Recenze Niceboy Hive E3 černá

Kvalitní chipset a moderní technologie sluchátek Niceboy HIVE E3 produkují křišťálově čistý a dokonalý zvuk. Díky technologii Bluetooth 5.0 už nezažijete žádné rušení signálu, pouze čistý přenos a dokonalý zvukový zážitek. Niceboy HIVE E3 jsou uzpůsobena tak, aby zvládly držet krok s vámi. Opět díky Bluetooth 5.0, které má menší spotřebu energie, vydrží sluchátka přehrávat až 10 hodin.

Letem světem Applem
Hodnocení: 80 %Odborná recenze
Letem světem Applem

Dobrá výdrž baterie, přijatelný zvuk a odolnost proti vodě. To vše za necelých 700 korun. Hledáte-li kupříkladu sluchátka na sport, nebojte se vyzkoušet právě tato. Zklamání se zde nedostaví.

Více na Letem světem Applem
Registrovaný uživatel13. prosince 2022

podle mého vhodný pro malé dítě

Registrovaný uživatel8. listopadu 2022

Mám předchozí model kterým jsem maximálně spokojený i tento model je perfektní

Registrovaný uživatel16. října 2022

Dlouhá výdrž

Registrovaný uživatel7. srpna 2022

Za málo peněz celkem dobrý zvuk. Pro sport vyhovující

Registrovaný uživatel17. května 2022

Kupoval jsem jako dárek na základě vlastní zkušenosti. Za mě nejlepší sluchátka, co jsem měl. :-)

Registrovaný uživatel28. února 2022

Mnohem lepší zvuk než model E2.

Odešel mi model E2 a tak jsem neváhala a objednala stejnou značku, protože jsem byla se sluchátky spokojena.

Registrovaný uživatel6. ledna 2022

Hrajou skvěle a hlavně velká výdrž baterie.

Registrovaný uživatel6. ledna 2022

Dlouhá výdrž baterie

Občas se zaseknou Občas chrčí

Jan Stoklásek8. září 2021

Když hrají, tak hrají dobře

Zoufale špatné propojení s mobilem, často vypadá signál a to jen při schování mobilu do kapsy u kalhot a sluchátka do uší. Musím držet mobil max metr od sluchátek, aby byl přenos čistý Galasy S9+

K ničemu

Registrovaný uživatel20. srpna 2021

Zvuk je celkem obstojný - max. výšky jsou přesně 15kHz (tedy nikoliv udávaných 20kHz - předpokládám ale, že takové výšky už moc lidí trápit nebude), basy zní hezky, ale mohli by být silnější (nicméně, na tuto cenovou kategorii obstojné). Celkově za sluchátka na danou cenovou kategorii 4,5 bodů.

Co je ovšem katastrofa, je mikrofon. Po odzkoušení na více mobilech (pro vyloučení chyby zařízení) to bylo bohužel v každém případě hrozné. Zřejmě obsahuje nějakou redukci šumu, která redukuje pouze lidský hlas, který zní docela nesrozumitelně a z dálky, kdežto veškeré ostatní zvuky (šramot, bouchání, pískání, šumění...) zní velmi hlasitě. Komukoliv volám, říká, že mně velmi špatně rozumí a musím mluvit dost nahlas, dobře artikulovat a rozhodně nesmí být v okolí žádné jiné rušivé zvuky... Dal jsem sluchátka reklamovat, ale bylo mi řečeno, že nenalezli žádný problém - předpokládám, že to tedy není vadným kusem.

Sluchátka nadprůměrné, mikrofon naprosto k ničemu. Vzhledem k tomu, že jsem si sluchátka koupil především na telefonování a konference, můžu se bohužel poohlížet po nových sluchátkách.

Registrovaný uživatel22. května 2021

Sedí dobře v uších, mají dobrý zvuk, baterie ze začátku dost vydrží

Problémy s připojováním, trvá to o něco déle.

Měl jsem jedny stejné a to byla katastrofa. Baterie za chvíli vybitá, přeskakování, špatný mikrofon. Po výměně protože přestali hrát, tak tyto stejné jsou ve skutečnosti daleko jiné a lepší. Snad i tak vydrží.

Registrovaný uživatel15. května 2021

malo plynuly přenos signalu

Registrovaný uživatel14. května 2021

V jednoduchosti je krása.

Registrovaný uživatel14. dubna 2021

Dobrý zvuk, da se nastavit vysoká hlasitost.

V přírodě hrají bez problémů. Jakmile jsem ve městě, tak vypadává signál. Cca každou minutu chrčí 2 vteřiny a potom zase hrají normálně. Ale je to o nervy. Možná jsem narazil na vadný kus.

Registrovaný uživatel9. března 2021

Jsou vynykající

Registrovaný uživatel31. ledna 2021

Cena Kvalita zvuku Kvalita prevedenia Bluetooth 5.0

Bez klipsne

Hľadal som slúchadlá výhradne na šport/behanie, dôležitá bol pre mňa IPXX ochrana, prevedenie a spoľahlivosť, aby som nemusel myslieť na to že mám v uchu slúchadlo, no kvalitu zvuku som veľmi nedbal, no tieto ma príjemne prekvapili. Trochu som sa bál že kvôli obyčajným štuplíkom mi budú vypadávať, ale z tejto stránky sú bezproblémové, pri behu držia v uchu. Osobne by som privítal aj klipsňu aby som si mohol pripnúť voľne visiaci káblik k oblečeniu, ale v konečnom dôsledku to neovplyvňuje používanie. Navyše ak slúchadlá nemáte v ušiach môžete si ich spojiť silným magnetom okolo krku aby vám nespadli. V niektorých recenziách som čítal že zvuk náhodne vypadával, na ja som tento problém po 2 týždňoch používania ešte nemal. Kvalita prevedenia je fajn, na dotyk aj pohľad vyzerajú solídne. Nevýhoda je že na gumenú časť sa lepí prach, a nechce ísť dole. Ovládací panel je veľmi ľahký, takže vám nebude ťahať pravé slúchadlo. Čo sa týka kvality zvuku, veľmi ma prekvapila. Basy sú prítomné, ale výšky sú tiež fajn. Denne používam JBL T450BT, a kvalita zvuku HIVE E3 je v porovnaní s cenou veľmi dobrá. Na cvičenie je viac ako dostačujúca, a veľmi ma prekvapila v dobrom zmysle. Na zlepšenie zvuku používam ešte ekvalizér ktorý má zvýšené najnižšie a najvyššie frekvencie. Tieto slúchadlá by som odporúčal na bežný šport, pre denné používanie by som si radšej vybral plne bezdrôtové, ale ak preferujete káblové, tieto vás nesklamú.

Registrovaný uživatel8. září 2020

dobře drží v uších okolní zvuky neruší

občas vypadává zvuk

Poměr cena/výkon je dobrý.