Hezke zpracování možnost ztišit zvuky. Dcera bude nadšená
Slabší nožičky. Snad to vydrží dlouho

Hezke zpracování možnost ztišit zvuky. Dcera bude nadšená
Slabší nožičky. Snad to vydrží dlouho
vnučce se líbí.
Jsme moc spokojeni, dcerky mají stoleček moc rádi a je to top hračka, moc doporučuji
Byl to dárek pro vnoučka a splnil očekávání.
Parádní, doporučujeme!
Stoleček je stabilní mluví a zpívá česky.
Barevnost, hodně funkcí, výběr jazyků.
Uvítali by jsme lepší návod k spouštění jednotlivých funkcí.
Super dárek pro děti i vnoučata.
Není co dodat vše perfektní
Hodně aktivit a celkem kvalitní provedení.
Myslím, že by takové hračky mělo namlouvat dítě bez přízvuku.
Veliká spokojenost
Doufám, že se bude líbit, je to dárek,
Dětem se moc líbí
Dobrý den, setkal se už někdo s tím že jak dítě chtělo pořád ten vláček, tak prostě přestal jezdit a teď už na všechny aktivity na které dítě chytne tak odezva je jen hlášení Českých drah, nic jiného to elektronicky už nedělá. Dá se to spravit nebo to musím posílat do servisu? Což se mi asi moc už nevyplatí. Já jen jestli to už někdo někdy řešil. Děkuji
Skvělá hračka, má velký úspěch
Nádherná , krásně barevná hračka s jezdícím vláčkem a spoustou zvuků a písniček.
Krásná hračka, kromě ,,červík je hladové,, jak už někdo psal, moc hezké.
Naprosto boží
Dítě se baví :-)
Vláček moc mluví a stoleček taky. Nejhorší je věta "Vítejte v našem mezinárodním rycvhlovaku", která se při použití slabých baterií opakuje neustále dokola, je to psycho........ Už nikdy nepojedu vlakem :-)
krátce,dítě 9 měsíců okamžitě zaujal
je odolný, pro dítě dobře ovladatelný, částečně slouží jako chodítko, opora pro dítě, které se pokouší o první krůčky, spousta funkcí
Český mluvící příjemný hlásek, pro dítě bezvadná hračka co hodně naučí