Bonbon Recenze Nestlé Adventní kalendář Jojo 360 g

Recenze Nestlé Adventní kalendář Jojo 360 g

Adventní kalendář s ovocným želé v hravém kabátku.

Recenze

Registrovaný uživatel19. prosince 2022

Vyhovuje nám to protože jsme chtěli produkt bez čokolády. Menším dětem nevadí, že není různorodé.

Registrovaný uživatel19. prosince 2022

Dítě je velmi spokojené.

Parizkovanatalie5. prosince 2022

K ničemu

Kazdej den stejnej balíček u 4 dne už jsem ani nedoufal dik za zkažené vánoční svátky

Zklamání tento kalendář je k ničemu

Šárka12. prosince 2021

Vyhozené peníze

Nedala bych ani tu jednu hvězdu

Elissblond6. prosince 2021

Super ze je bez cokolady

Na kazdy den je balicek gumových medvidku aspon mohli vymyslet nejake prekvapeni napr... malou hracku jak je v kinder vajcku nebo mini puzzle

Zklamaní nekupovat

Kokos 0110111. prosince 2021

všechno spadlo dolu, v jednom poličku 4 pytlíky, v dalších 3 nic všechen obsah stejný, jen se mění barva pytlíčků

chápu, stojí to 150 ale zas až takovou bídu jsem od jojo nečekal

Jiří Koutský20. prosince 2020

Děti byli natolik zklamané že po několika otevření se stejnými balíčky už dále otevírat nechtěli a kalendáře zkončili v koši....totální zklamání, žádné překvapení....

M Sarka11. prosince 2020

Velké zklamání, v každém okénku ty stejné bonbony. Dcera přestala kalendář po pár dnech otvírat.

Při ceně, za kterou jsme ho zakoupili v jednom menším řetězci a tloušťce kalendáře jsme čekali mnohem více. Spíš než překvapení je to zklamání. Příště už určitě tento ne.

Zklamané děti6. prosince 2020

Gumové bonbonky

nulové překvapení každý den stejný pytlík

Za ty peníze a s ohledem, jaké množství druhů normálně nabízí Jo-jo, jsme čekali každý den něco jiného. Jiný druh, jiný tvar. Opak je pravdou, každý den je stejně barevná směs obyč gumových bonbonků :-( Smyslem adventních kalendářů je to těšení, co tam bude, ne jen otevírání..Čokoládové mají aspoň jiný obrázek... No, zkusili jsme to a víme, že za rok nee.

Veronikajelinkova 734. prosince 2020

Každý den , stejný obsah ... Žádné překvapeni .. Nedoporučuji

Registrovaný uživatel3. prosince 2020

Kazdy den stejny balicek bonbonu, zadne prekvapeni, uz nikdy

Iveta Koubová2. prosince 2020

super, ze to neni cokolada

ale na kazdy den je stejny balicek gumovych bonbonku. Cekala jsem alespon ruzne druhy.