Recenze Navitel BHF06 Pro

Není váš vůz vybaven USB portem ani technologií Bluetooth, ale rádi byste poslouchali hudbu ze svého smartphonu a snadno vyřizovali hovory? Navitel BHF06 Pro s integrovaným handsfree setem je určen právě pro vás. Umožní vám jednoduše poslouchat hudbu a vyřizovat hovory přímo z reproduktorů vašeho vozidla. Díky integrovaným tlačítkům můžete také ovládat hudbu a hovory na samotném zařízení…

P.Believer29. července 2026

Naprostá spokojenost. Skvělý zvuk, možnost zvýraznit basy, stabilní připojení, měnitelná barva ovětlení, snadné ovládání.

Držák se samolepkou vydržel na palubce jen pár hodin, ale naštěstí lze přístroj upevnit i do mřížky ventilace.

Za mně prostě super.

Jitka15. června 2026

Za mě super! Jen mi chvíli trvalo, než jsem si ,,vychytala mouchy" například zdánlivě nepodstatná věc, ale velmi důležitá je si na maximum zvýšit hlasitost hlavně na telefonu, jinak mi při přehrávání v rádiu hrozně klepalo a chrčelo.

vaclavubl7. června 2026

display žádné manuální nastavování času tlačítka dobrý držák (když se přitáhne kloub tak to opravdu neotočíte) nabíjecí porty cena nešumí (jestli vám šumí zkuste vybrat jinou frekvenci) možnost jiného podsvícení nebo vypnout tlačítka hezky nahmatatelná 2 možnosti upevnění v balení

kvalita plastu kabel by mohl být o trošku delší nebo rozpojitelný (věřím že většině bude stačit)

Zatím nejlepší transmiter co jsem vyzkoušel (11 jsem zkusil)

di.stefano29. dubna 2026

Výborný signál i kvalita zvuku .