Sladidlo Recenze Natusweet Stevia liquid 100ml

Recenze Natusweet Stevia liquid 100ml

Stolní sladidlo přírodního původu z extraktů rostliny Stevia rebaudiana. Nekalorická náhrada cukru, alternativa umělým sladidlům.

Registrovaný uživatel29. září 2021

sladidlo bez chemie, vyrazne mensi pachut, nez u jinych tekutych sladidel na bazi stevie

nejaka pachut tam preci jen je (ale rel. mala)

nez jsem objevil tento pripravek, nechtel jsem pouzivat steviova sladidla, protoze jejich pachut vyrazne ovlivnovala celkovou chut pokrmu

Registrovaný uživatel11. září 2021

Stačí pár kapiček.

Registrovaný uživatel21. června 2021

Tento produkt používám již několik let, protože mám diabetes mellitus,(dříve jsem kupoval u svého lékaře). Jsem velice spokojen.

Registrovaný uživatel29. října 2020

Téměř žádné kalorie a sladí pořádně.

Má svoji vlastní "stéviovou" chuť, zpočátku je to nepříjemné, ale dá se na ni zvyknout. Chce to opravdu překonat tak 10 slazení a pak už to ani moc rušivá chuť není.

Toto je prima způsob, jak svůj jídelníček alespoň trochu odlehčit od té nálože cukru a nekvalitních umělých sladidel, které se dnes cpou do všeho v míře větší, než obrovské.

Registrovaný uživatel1. května 2020

Sladidlo bez kalorií. Vhodné pro diabetiky. Na ochucení šťáv, salátů i omáček. Stačí jen pár kapek. Lepší, chutnější a hlavně zdravější než umělá sladidla.

Chuť není stejná jako u klasického cukru.

Sladidlo používám dlouhodobě, kvůli diabetu a určitě si člověk na něj rychle zvykne. Jsem s tímto sladidlem velmi spokojená.