Mám štěně, tak začínám tento produkt testovat, vonělo krásně po česneku

Natureca Maxi bonbóny z ovčího tuku s česnekem jsou podle recenzí velmi oblíbené u psů a chutnají jim. Někteří zákazníci uvádějí, že produkt má pozitivní vliv na kvalitu srsti a stolici. V recenzích se neobjevují žádné negativní zkušenosti s produktem.
Mám štěně, tak začínám tento produkt testovat, vonělo krásně po česneku
Náš pes to miluje. S česnekem jsou u nás TOP. Stačí ukázat krabičku a už prosí.
- úžasný eshop
- solidní ceny
- rychlé dodání
- kvalitní produkty
- dobrá komunikace
Nakupujeme již poněkolikáté a určitě ne naposledy. Určitě jen doporučujeme! Ideální pro zvířata. Chutné, zdravé a účinné. TOP!!
Výborná chuť
Zlepšenie kvality srsti
Zlepšenie stolice
Ovčie bonbóny sú skvelá a zdravá odmena pre každého psa.Ja pridávam pravidelne do jedla a je to to prvé,na čo sa pes vrhne.Po čase od začatia podávania sa psovi zlepšila srsť,je oveľa jemnejšia a stolica je ukážková.
Za nás určite odporúčam
Výborné
Psovi chutnají
Shop natureca.cz nabízí celou škálu zdravých produktů
Máme dvoch psov okolo váhy 30 kg a chceli sme skúsiť ako im budú chutiť tie bonbónky s cesnakom a - chutilo, zbaštili ich rýchlo!!!! Asi objednáme znova!
Náš hafan opravdu nadšený, moc mu bombóny chutnají. A věřím, že bude mít pokoj i od otravných parazitů - blech i klíšťat.
Mohu jen doporučit.
Určitě toto nebyl náš poslední nákup
Super, pejskům moc chutná, budu kupovat často.. :)
Většinu produktů jsem nakoupila na doporučení paní Čilagové ze Slovenska, která se stará o pejsky v útulku. My jsme si adoptovali 2 psy, bratry a těm bonbóny opravdu chutnají. Zakoupila jsem také šproty, ale ty má v oblibě pouze jeden pejsek.
Hezky voní
Pejskovi to moc chutna