Recenze Natureca Maxi bonbóny z ovčího tuku s česnekem 250 g

Originální a zcela netradiční přírodní pamlsek, bonbón z chutného ovčího tuku. Natureca je přírodním produktem podporujícím odolnost organismu, zlepšují kvalitu pokožky a srsti a napomáhají trávení. Ovčí tuk je chutný doplněk krmiva, je bez zápachu a je důležitý k přísunu vitamínů A, D, E a K., které jsou nezbytné pro zrak, posílení kostí a pohybového aparátu, příznivě působí na dýchací cesty…

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 9 recenzí pomocí Seznam AI

Natureca Maxi bonbóny z ovčího tuku s česnekem jsou podle recenzí velmi oblíbené u psů a chutnají jim. Někteří zákazníci uvádějí, že produkt má pozitivní vliv na kvalitu srsti a stolici. V recenzích se neobjevují žádné negativní zkušenosti s produktem.

• Pejskům chutná
  • Zlepšuje kvalitu srsti
  • Zlepšuje stolici
  • Považováno za zdravou odměnu
  • Hezky voní
  • Zákazníci neuvedli žádná negativa.

v.mov12. března 2025

Mám štěně, tak začínám tento produkt testovat, vonělo krásně po česneku

Registrovaný uživatel1. dubna 2023

Náš pes to miluje. S česnekem jsou u nás TOP. Stačí ukázat krabičku a už prosí. - úžasný eshop - solidní ceny - rychlé dodání - kvalitní produkty - dobrá komunikace

Nakupujeme již poněkolikáté a určitě ne naposledy. Určitě jen doporučujeme! Ideální pro zvířata. Chutné, zdravé a účinné. TOP!!

Registrovaný uživatel29. prosince 2022

Výborná chuť Zlepšenie kvality srsti Zlepšenie stolice

Ovčie bonbóny sú skvelá a zdravá odmena pre každého psa.Ja pridávam pravidelne do jedla a je to to prvé,na čo sa pes vrhne.Po čase od začatia podávania sa psovi zlepšila srsť,je oveľa jemnejšia a stolica je ukážková. Za nás určite odporúčam

Registrovaný uživatel1. října 2022

Výborné Psovi chutnají Shop natureca.cz nabízí celou škálu zdravých produktů

Registrovaný uživatel9. dubna 2022

Máme dvoch psov okolo váhy 30 kg a chceli sme skúsiť ako im budú chutiť tie bonbónky s cesnakom a - chutilo, zbaštili ich rýchlo!!!! Asi objednáme znova!

Registrovaný uživatel7. dubna 2022

Náš hafan opravdu nadšený, moc mu bombóny chutnají. A věřím, že bude mít pokoj i od otravných parazitů - blech i klíšťat. Mohu jen doporučit.

Určitě toto nebyl náš poslední nákup

Registrovaný uživatel18. února 2022

Super, pejskům moc chutná, budu kupovat často.. :)

Registrovaný uživatel1. listopadu 2021

Většinu produktů jsem nakoupila na doporučení paní Čilagové ze Slovenska, která se stará o pejsky v útulku. My jsme si adoptovali 2 psy, bratry a těm bonbóny opravdu chutnají. Zakoupila jsem také šproty, ale ty má v oblibě pouze jeden pejsek.

Registrovaný uživatel26. listopadu 2020

Hezky voní Pejskovi to moc chutna