Vynikající odšťavňovač velká spokojenost.
Doporučuji, výborná spolupráce s obchodem spokojený zákazník.

Vynikající odšťavňovač velká spokojenost.
Doporučuji, výborná spolupráce s obchodem spokojený zákazník.
Zatím vše funguje dle očekávání, hezký design, snadná obsluha i čištění
Dobře drtí a moštuje.
Skvělý, jednoduché používání a velice snadné čištění. Zatím zvládl všechno co jsem do něj nacpal.
Koupil jsem na doporučení známého, ale tu značku co mi doporučil neměli. Tak jsem vyzkoušel tenhle. On je teď naštvaný protože ten jeho má nějaké blbé sítko a dostávají se mu tam pecičky například z kiwi.
Tak že já můžu jen doporučit.
Dlouho jsme hledali ten správný výrobek a myslím , že jsme vybrali dobře - konzistence vymačkané štavy je hustá a odpad dostatečně suchý.
výrobek vřele doporučuji
Odšťavňovač používáme týdně o víkendech. Vyniká vysokou výtěžností. Zpracování pomáhá předkrajovací nůž. Velice snadné čištění.
Zápory zatím žádné.
Bezvadný mošt který vylisuji z jablek. Nic jiného jsem zatím nelisoval jelikož používám jablíčka ze své zahrady.
Vše v naprosté pohodě.
Bezvadný silný stroj na lisování ovoce.
Tichý chod, odpad přiměřeně suchý
Spokojenost s výrobkem i se službou obchodu.
Za rozumnou cenu velmi dobrý výrobek.
Koupila jsem na základě dobrých recenzí a udělala dobře.Odšťavňujeme skoro denně a téměř všechno ovoce.Jen mrkev a řepa šly hůř,ale nakonec se zpětným chodem dobré.Jsme s ním spokojeni,i čištění není tak hrozné,jak někdo popisoval.Vyčistit musíte každý lis,tak je to jedno.S přiloženým kartáčkem to jde hladce.
Vyndala jsem nůž na předkrájení a jde to ještě líp.
Výrobek je super,doporučuji všem.
Je to můj první odšťavňovač, takže nemám srovnání s jinými výrobky, ale jsem velmi spokojená.
Spokojený