Recenze Nature Line Chymoral 30 tbl.

Doplněk stravy Chymoral od výrobce Nature Line je určený k podpoře přirozených regeneračních procesů v těle. Přípravek obsahuje proteolytické enzymy trypsin a chymotrypsin v poměru 1:6. Díky gastrorezistentní formě se tablety nerozpustí v žaludku, ale až ve střevě, kde působí nejúčinněji. Tento doplněk stravy je vhodný pro osoby hledající úlevu při otocích, krevních výronech, zánětlivých stavech…

Elenalla 200012. května 2026

zvracení

po dvou dnech užívání se mi dostavila silná nevolnost a poté i zvracení

Registrovaný uživatel17. prosince 2025

- zvraceni - zadny efekt - nelze kontaktovat vyrobce ohledne informaci

Pote co mne bylo po uziti 3 dny zle, tak jsem hledal vice info. POZOR - neni to zadny lek, ale doplnek stravy. Buch vi co v tom je - pry to k nam vozi z vychodu. Nechapu jak to mohou prodavat v lekarne.

Registrovaný uživatel21. října 2025

- silna nevolnost

Zakoupil jsem, ale mam strach dale uzivat. Vyrobeno mimo EU. Nejasne slozeni. Pod timto nazvem lze dohledat mnoho vyrobku hlavne v Indii a mimo EU. Vyrobek jsem vratil v lekarne.

Registrovaný uživatel24. září 2025

- velmi nizka cena ovsem take bez ucinku

- dalsi enzymovy vyrobek, ktery jsem ozkousela a opet bez ucinku.

Na internetu jsem shruzou zjistila, ze se jedna o indicky fake, ktery vyrabi v Srbsku - asi takovy "Temu" vyrobek. Tim se mi take vysvetluje ta nizka cena.