Ostropestřec v tom nejlepším a nejkvalitnějším provedení!

Ostropestřec v tom nejlepším a nejkvalitnějším provedení!
Po týdnu jsem viděla zlepšení pleti (akné, ekzém). Cítím se lépe. Doporučila už více lidem. Skvělý, že mohu polykat kapsle.
Jsem velmi spokojená, zdravotně je mi po 14 dnech lépe, je to znatelné
Jsem s produktem velmi spokojená, funguje a to je nejdůležitější
Dceři dal jaterní enzymy do normy
Kvalitní produkt, doporučuji.
Perfektní doplněk na zdravotní stav včetně imunity.
Sylimarin užívám denně.Doporučila jsem ho i známým.Na celkovou regeneraci těla,nejen jater:perfektní.Často pracuji noční směny:menší únava.Pleť a pokožka se viditelně zlepšila.Pevně věřím ,že v produktu je opravdu 98% Sylimarinu
Jednoduchá objednávka, kupujete vyzkoušený a prověřený výrobek s českou značkou.
Žádné nesrozumitelné až klamavé procenta obsahu Silymarinu jako u konkurence či v drogeriích!
Rychlé dodání.
Užívám Silymarin měsíc, kvůli nálezu na játrech. Už po měsíci cítím výraznou změnu. Jsem mnohem méně unavená, nebolí mě játra, zlepšil se žaludek i střeva a tělo celkově lépe funguje.
Určitě zakoupím znovu. Trochu jsem váhala kvůli ceně, ale díky vypovězení zdraví jsem chtěla zkusit něco co opravdu zabere a toto vážně pomáhá. Tak snad někomu dalšímu tato recenze pomůže také :)
Objednávám už potřetí a manželovi se velmi upravily krevní testy,měl zánět jater. Nadmíru spokojeni
Dcera má jaterní onemocnění, tento výrobek určitě přispěl k normálním jaterním hodnotám. Děkujeme. Budeme užívat dlouhodobě.
Příznivý účinek na játra a zažívání.