Sójové kostky jsou vhodné jako náhrada masa v různých pokrmech. Kostky do sebe dobře vstřebávají chutě a proto doporučujeme kostky marinovat nebo vařit v ochucené vodě. Je zapotřebí je předem uvařit a pak nechat ideálně chvilku marinovat.
Jejich tvar je přímo předurčuje do guláše nebo jiných pomalu vařených jídel.
Sójové kostky jsou vhodné jako náhrada masa v různých pokrmech. Kostky do sebe dobře vstřebávají chutě a proto doporučujeme kostky marinovat nebo vařit v ochucené vodě. Je zapotřebí je předem uvařit a pak nechat ideálně chvilku marinovat.
Jejich tvar je přímo předurčuje do guláše nebo jiných pomalu vařených jídel. Kostky jsou čistě rostlinné (odtučněná sójová mouka) a díky tomu jsou vhodné nejen pro vegetariány či vegany, ale pro všechny, kdo chtějí svému jídelníčku trochu odlehčit či vyzkoušet něco nového.