prodyšný, dobře sedí, velmi jednoduchá manipulace

Antivirový šátek Nanospace lišky je pro děti pohodlnou a praktickou alternativou k respirátorům. Většina recenzentů oceňuje jeho prodyšnost, kvalitu zpracování a možnost opakovaného použití. Někteří však zmiňují, že šátek hůře sedí v oblasti nosu a je tuhý, což může být pro menší děti nepohodlné. Celkově je produkt vhodný pro děti, které zvládnou manipulaci a potřebují ochranu při běžném nošení.
prodyšný, dobře sedí, velmi jednoduchá manipulace
Skvělý, a moc se líbí !!!
Pro děti výhodnější, než nošení roušky, dobře se přes něj dýchá.
Spojuje nakrčník i roušku
Příjemný materiál, vyměnitelný klip.
Dcera je velmi spokojená. Moc se ji líbí a dobře se ji nosí.
Hezky design, funkcni.
Synovi (3 roky) moc nesedi. Bud mu pada, nebo z nej ma otlaceny oblicej.
Dobrá kvalita
Perfektně sedí
Pro syna daleko pohodlnější než jiné prostředky
Původně jsem šátek nosil já jako dospělý a jsem rád, že je i verze pro děti. Syn to velice oceňuje :-)
Kvalita velice dobrá (mám dlouhodobé zkušenosti s dospěláckou verzí), není co vytknout. U úplně první řady byl problém s nevyměnitelným nosním klipem. To však již neplatí. Tedy byl vyřešen i jediný dříve známý nedostatek.
Spokojeni, splnil účel.
Pohodlné nošení, doporučuji
nanovlákenný filtr
pohodlné nošení
vypadá dobře
dýchá se přes něj lépe než přes respirátor
cena ve srovnání s konkurencí
příliš tuhá a nepoddajná gumička na stahování respirátoru
tuhý materiál
provedení odpovídá nižší ceně (máme vyzkoušené i konkurenční šátky)
šátky s nanovlákenným filtrem jsou skvělou alternativou ošklivých, nefunkčních a neprodyšných respirátorů. Tyto dětské jsou ale docela malé a i naše útlé dítky kolem sedmi let věku jsou tak akorát a za chvilku jim zřejmě šátky budou malé.
Gumičky pro stažení šátku jsou navíc nepoddajné a dětem se s nimi špatně pracuje. Látka, z níž je šátek ušitý, je tuhá a vzdoruje pohybu a ohybu. Za nižší cenu však počítám s nějakými těmi nevýhodami.
I přes to všechno je nanoSpace šátek super a rozhodně je lepší než respirátory.
(mimochodem, výrobce hovoří o stříbrných částicích ve filtru - tomu nezbývá než věřit, neboť žádný certifikát nebo cokoliv, co by osvědčovalo jejich přítomnost ve filtru, není dostupný)
Dobře drží
český výrobek, opakovaně použitelný, nejen proti virům, ale i znečištění, pohodlné nošení, netlačí mě gumičky jako u roušek a respirátorů a lépe se mi v šátku dýchá
doporučuji všem, na běžné nošení, sportovcům, dětem i seniorům
Kvalitní zpracování, česká výroba
Vnukovi se tunel líbí dizajnem a je to pro něj nositelnější alternativa respirátoru.
lze upravit velikost, dobře sedí, i malé dítě si dokáže bez problémů nasadit samo.
nesleduji
Minimálně splnilo očekávání, mohu doporučit.
Používáme téměř denně. Oproti dětskému respirátoru sehnanému v lékárně lépe drží na nose a lze jej používat opakovaně. Náš čtyřletý potomek je velmi rád za zvířecí motiv.
Čtyřletému dítku trochu hůř sedí šátek v oblasti nosu, ale dá se to, s trochou práce, zlepšit. Jen nejde o alternativu ,,za pár vteřin nasadím a jdeme".
Doporučuji. Pro děti od čtyř/pěti let dobrá forma ochrany.
Klukovi se líbí
Nasazování a úpravy zvládne i 7leté dítě samo
Dá se upravit i na malou hlavu
Počítám že v zimě na horách se bude hodit i při lyžování víc než nějaká šála
A taky vyrobeno v CZ
Cena, ale na druhou stranu na všem se šetřit nedá
Tak jsou to třeba 2-3 lahve levnějšího vína, a je to jednorázová investice, takže to není zas tak hrozné
Koupil jsem hlavne pro deti do skoly, ale pak jim skoly stejne zavreli.
Lepsi nez respiratory/rousky
- Uplne neni jasne, jak to nosit v oblasti usi, pod usima muze sjizdet z nosu, nad usima je v tom clovek moc zabaleny. Otazka je, jak to ale vyrobit, snad jedine nejake tvarovani.
- Cena
Dobře sedí a dobře se přes něj dýchá. 4letému synovi jeho nošení nijak nevadí.
český výrobek, opakovaně použitelný, děti nosí denně.