Knihu jsem měla doporučenou od kamarádky a přestože už je skoro podzim, byla na skladě a i vše proběhlo bez problémů a rychle.

Lunární kalendář s publikací od Žofie Kanyzové je podle recenzí uživatelsky přívětivý a praktický nástroj pro každodenní život. Nabízí přehledné rady pro péči o zdraví, zahradu i domácnost, přičemž jeho kvalita a zpracování dlouhodobě uspokojují stálé zákazníky. Drobné výhrady se týkají rozdílnosti s online kalendáři a balení produktu.
Netradičně zpracovaný kalendář, který poskytuje relevantní informace.
Denně využívám a neustále zjišťuji, že dané informace fungují v reálném životě.
Chválím vše. Krásná ilustrace , Dostačující informace. Je opravdu kvalitně zpracován a pro nás , kteří se o život podle měsíce zajímáme je úplný TOP.
TOP výrobek a rádce
koupila jsem kalendář až v březnu. Zkoušela jsem to vydržet bez něho, jen s digitálním, ale nešlo to... papirovy na očích v koupelně na okně musí prostě být. Uz mnoho let :-)
na rok 2023 si ho objednám uz jako vánoční dárek jako předchozí roky :-)
jsem na něj zvykla už hodně roku,letos jsem měla problém,protože v trafice mi .prodala 2021,ale nakonec mi ho vyměnila za rok 2022. tak jsem spokojená-
jsem s ním spokojená.
Používám ho denně,píšu si do něj různé zprávy a ráda si přečtu co mi radí.
Kupuji ho už mnoho let a jsem velmi spokojen, jen tak dále.
má široký rozsah ,poradenstvím,denně.
jsem velmi spokojen
super kalendář, kupujeme každý rok.
pěstování, praní, čištění, kosmetika - vše podle kalendáře:)
Kupuji již několik let, praktické rady i zajímavosti. Přehledné, jasné stručné.
Vhodné pro ty, kdo se chtějí řídit fázemi měsíce.
Kalendář nás vede k dobrému zdraví
palec nahoru
Vybrala jsem, protože to není poprvé a vždy jsem spokojená.
Za mě léta nejlepší lunární kalendar ... určitě doporučuji.
Krásnou paní znám mnoho let
Například vím, kdy si nemýt vlasy a naopak mýt okna apod. Ale zajímá mě zejména zahrada.
Kalendář i brožuru používám denně.
Produkt nemá nedostatky
Přehledný a užitečný na každý den
Kupuji každý rok už po mnoho let
kalendář , který mi dobře slouží již moře roků. Vždy kupuji v některém supermarketu, letos objednaný u Vás kvůli Covidu.
neznám žádné zápory
Jako vždy super
Kupuji více jak 20 let. Toto je dokonalý originál. 2x jsem koupila jiný kalendář a nikdy neměl takovou kvalitu a tolik informací jako Krásná paní. Řídím se radami podle Měsíce i jako zahrádkář a funguje to :-)
Poučný a zajímavý kalendář, co se týká vlivu Měsíce na naše zdraví a zdraví našich rostlin ...a zahrady.
Zajímavé čtení a zpracování. Lunární kalendář mám od prvního ročníku.
Rozhodně doporučuji.
Kalendář Krásné paní kupuji mnoho let , jsem s ním moc spokojená. Doporučuji.
Nakladelství Krásná paní- Lunární kalendář znám již několik let a nenašel jsem žádné nedostatky. Obsah je kvalitní.
Mé očekávání mne nezklamalo.