Nemusí nic nastavovat - párovat s tv
Super náhrada při nefunkčnosti některých tlačítek na originálu

Náhradní dálkový ovladač pro LG AKB75375608 je podle recenzí plnohodnotnou náhradou originálního ovladače s dobrou funkčností a kompatibilitou. Většina uživatelů oceňuje jeho identický vzhled a bezproblémové fungování. Ojediněle se však objevují stížnosti na nižší kvalitu materiálů a omezený úhel dosahu. Celkově produkt splňuje očekávání a představuje dobrou volbu za přiměřenou cenu.
Nemusí nic nastavovat - párovat s tv
Super náhrada při nefunkčnosti některých tlačítek na originálu
Jako obvykle , po vybalení a naládování bateriemi , funguje na jedničku a navíc za bezkonkurenční cenu .
Kvalitní, rychlé dodani
Přesná kopie originálu
funguje ako má
ovladač funguje jak má. děkuji
Funguje bezvadně
Rozložení tlačítek shodné s původním
Lehký, dobře ovladatelný a super cena
Nemusí se párovat, funguje jak má.
Super věc jenom dát baterky a funguje perfektně.
Veliká spokojnost doporučuji.
Funkce bez připomínek
Kvalitní zpracování
Skvělá cena
Doporučuji, proti minulému z Allegra co už od začátku vypadal lacině a do půl roku přestat fungovat tento vypadá a funguje skvěle.
fungije jak má
ovládání
oproti původnímu, 7 let starému, funguje jako švýcarské chronometry.
Plně funkcni
Funguje dobře se všema TV co jsme zkoušeli
Je náhradníkem za originální LG. Ač lehce jiného označení, jde o totožný výrobek a dle zkoušky identický s originálem.
Vše dobře
Super ovládač, vše funguje, doporučuji !!!!
Nemohu hodnotit uvedený produkt protože mi byl zaslán ovladač AKB75095308 místo AKB75375608.
Nenakupovat!!!
nahradila som ovladač,ktorý sa mi pokazil a s ktorým som spokojna